Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Στερεύουν τα καύσιμα στα αυτοκίνητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής …

Στερεύουν τα καύσιμα στα αυτοκίνητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής …

???????????????????????????????

 

Το γνωρίζαμε εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά απόψε ήρθε και η επιβεβαίωση δια στόματος Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμος δεν έχει καύσιμα για τα οχήματά του!

Η συζήτηση ξεκίνησε με την αναφορά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και Διευθυντή του 7ου Δημοτικού σχολείου, κ. Γιάννη Λογοθέτη, όταν περιέγραψε ένα περιστατικό όπου εργάτες του Δήμου πήγαν στο σχολείο για εργασίες με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Σε ερώτησή του πήρε την απάντηση ότι δεν έχουν πετρέλαιο για τα δημοτικά αυτοκίνητα.

Γεγονός που έγινε αποδεκτό από τη Διοίκηση, εξηγώντας ότι υπάρχουν τα χρήματα, αλλά όπως ενημέρωσε ο Γ.Γ. κ. Κασαπίδης δεν υπάρχει βενζινάδικο που να δέχεται να υπογράψει σύμβαση με το Δήμο στη μισή ημερήσια τιμή της Αττικής, ούτε δέχεται κανένα βενζινάδικο να δίνει με πίστωση και να πληρώνεται μετά από 10-15 μέρες.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Σιδέρης μέσα από μια σύντομη ιστορία περιέγραψε ακριβώς την κατάσταση. “Μας τελείωσαν οι σφαίρες …” με αυτή τη φράση τελείωσε η μικρή του ιστορία εννοώντας ότι μπορεί να έχουν τον εξοπλισμό αλλά δυσκολεύονται να τον χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα τα προγράμματα και οι βάρδιες βγαίνουν δύσκολα και πλέον δεν χρησιμοποιούν τα σάρωθρα, αλλά η καθαριότητα της πόλης διατηρείται χάρη στα “πεζοπόρα τμήματα” όπως τα αποκάλεσε, δηλαδή τους οδοκαθαριστές στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που προσφέρουν.

Το ερώτημα όμως που γεννάται είναι τι θα γίνει από δω και πέρα; Πως θα τροφοδοτούνται τα δημοτικά οχήματα και κατά πόσο νομιμοποιούνται οι υπάλληλοι να κυκλοφορούν εν ώρα εργασίας με τα αυτοκίνητά τους; (Βλέπετε υπάρχουν και οι κακόπιστοι που μπορεί να οδηγηθούν σε πονηρές σκέψεις και να προκύψουν προβλήματα). Απ’ όσο γνωρίζουμε το πρόβλημα δεν είναι των τελευταίων ημερών, άρα θα μπορούσε η Δημοτική Αρχή να κινηθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά πριν φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter