Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση στην πλατεία Τσακού

%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1-2016-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b7-jpg-2

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Συλλόγου Τσακού για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/12/2016 στην πλατεία Τσακού.

Με μεγάλη επιτυχία, εάν κρίνει κανείς από τον κόσμο που ήταν εκεί, στέφθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος, με την συμμετοχή του συλλόγου κατοίκων Τσακού και του συλλόγου Κρητών στην πλατεία του Τσακού (πλατεία ΚΑΠΗ).

Ο καιρός ήταν σύμμαχος,για να μπορέσσουν οι χορευτές ,μικροί  και μεγάλοι,ανενόχλητα να ξεδιπλώσουν το χορευτικό τους ταλέντο.Εκείνοι που έκλεψαν τα πιο πολλά χειροκροτήματα και την “παράσταση”,ήταν τα χορευτικά των παιδιών.Χόρεψαν χορούς παραδοσιακούς,χορούς ΛΑΤΙΝ και κρητικούς χορούς.

Το  μουσικό συγκρότημα «Μεσόγειος»και το μουσικό συγκρότημα των Κρητών,συνόδεψαν τους χορευτές και έδωσαν την εορταστική νότα.

Στην συνέχεια οι μουσικοί του συγκροτήματος «Μεσόγειος» και μέλη του συλλόγου κατοίκων Τσακού έψαλλαν κάλαντα από την ‘Ηπειρο,την Ικαρία,την Θεσσαλομακεδονία,την Κύπρο,την Θράκη,τον Πόντο και την Σμύρνη,ενώ οι χορευτές χόρεψαν τραγούδια από τις αντίστοιχες περιοχές της Ελλάδας,της Κύπρου,του Πόντου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κρητικούς χορούς και πολύ κέφι.

%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1-2016-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b7-jpg-8

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων,Β.Σαββίδης και Μ.Κρασανάκης και βέβαια ο Δήμαρχος της πόλης,Γιάννης Σταθόπουλος.

Την εκδήλωση χαιρέρισε και ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος παιδείας  κ.Π.Γκόνης,οι δημοτικές σύμβουλοι κ.κ.Μ.Καβρουδάκη-Δημητρίου,Τερψιχόρη Γκιόκα,ο Πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ,κ.Βασίλης Τσαγκάρης , πολλοί εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πρώην πολιτικοί παράγοντες,τα μέλη των Δ.Σ., των συλλόγων Τσακού και Κρητών και βέβαια πλήθος φίλων και γειτόνων.

Ευχαριστούμε τα μέλη όλων των χορευτικών,τους δασκάλους των χορευτικών παραδοσιακών,ΛΑΤΙΝ και Κρητών και ιδιαίτερα τα παιδιά μας,που δίνουν άλλη αίσθηση σε όλα τα δρώμενα της πόλης,πόσο μάλλον στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις,όπως την σημερινή,γιατί τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών.Να είμαστε όλοι καλά.Να κλείσουμε ,με μια ευχή για τα Χριστούγεννα.

Αγάπη,αλληλεγγύη,απλοχεριά συναισθημάτων για τον κάθε συνάνθρωπο μας.

%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1-2016-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b7-jpg-6

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter