«Δήμαρχε … είπες ψέματα», τάδε έφη ο κ. Αντρέας Γκιζιώτης στο Δημοτικό Συμβούλιο

gkiziotis adreas. 10-1-17

«Δήμαρχε είπες ότι ήταν απόφαση του Κουμεντέρη η μη ανανέωση της σύμβασης της Ζουμπόγιαννη, είπες ψέματα». Τάδε έφη ο κ. Αντρέας Γκιζιώτης στην πρώτη για το 2017,  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10-1-2017. Για να συνεχίσει ότι «ούτε εισήγησή του ήταν, ούτε πρότασή του ήταν».

Η κ. Βασιλική Ζουμπογιάννη υπήρξε επί σειρά ετών καθηγήτρια στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής. Φέτος λοιπόν βρέθηκε εκτός Ωδείου και θεωρώντας ότι αδικείται, γιατί κατέχει τα απαραίτητα προσόντα, προέβη σε ένσταση. Το θέμα αυτό ήταν ένα από τα δύο που τέθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ και υπερψηφίστηκαν μόνο από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και από κανένα άλλο μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού. (Το άλλο θέμα ήταν τα 11.000€ για την ιστοσελίδα του Ν.Π.)

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Γκιζιώτη με τον ίδιο το Διευθυντή του Ωδείου κ. Θανάση Κουμεντέρη, ανακαλύφθηκε ότι ο κ. Κουμεντέρης όχι μόνο δεν εισηγήθηκε την μη ανανέωση της σύμβασης, αλλά αντίθετα μειοψήφησε στην τριμελή επιτροπή. Άρα ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, σύμφωνα με τον κ. Γκιζιώτη, είτε δεν το γνώριζε  και εκτίθεται ανεπανόρθωτα και ψεύδεται, είτε ψεύδεται διπλά ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ που δεν τον διόρθωσε και δεν τον επανέφερε στην τάξη, αλλά κατέληξε, «έτσι διοικείται πραγματικά ο ΠΑΟΔΑΠ»!

Στη συνέχεια μίλησε  για «ανυποληψία του προεδρείου του ΠΑΟΔΑΠ» και απευθυνόμενος στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους τόνισε, ότι οι ευθύνες είναι συλλογικές και αφορούν όλους, όχι μόνο τον ΠΑΟΔΑΠ και έχουν όλοι ευθύνη άμα κλείνουν τα μάτια ή δεν λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

Απευθυνόμενος πάλι στους συμβούλους της συμπολίτευσης είπε πως «η πόλη δυστυχώς επί Διοίκησής σας πάει πίσω, δεν πάει μπροστά»!

Καλύτερα όμως να παρακολουθήσετε οι ίδιοι το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.



—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter