Συμπληρώσαμε 5 χρόνια αληθινής και αντικειμενικής ενημέρωσης! Συνεχίζουμε με δύναμη τη στήριξή σας!

5 xroni-images

Η ιστορία του images ξεκινάει πολύ παλιά τον Οκτώβριο του 2008 με τη δημιουργία του blog. Τον Ιανουάριο του 2012 γίνεται site. Συνολικά 8 και κάτι χρόνια λειτουργίας.

Δεν θα αναλωθούμε σε στατιστικά στοιχεία τα οποία έχουμε αναφέρει στο παρελθόν αρκετές φορές. Είναι αποδεδειγμένο ότι το images αποτελεί πλέον την πρώτη δύναμη στην ηλεκτρονική ενημέρωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής . Είναι ήδη πασίγνωστο στους γύρω Δήμους Παπάγου-Χολαργού, Γέρακα, Παλλήνης, Χαλανδρίου, Ψυχικού κ.α. Η φήμη και η αναγνωσιμότητά του έφτασε μέχρι την Κύπρο, τη Γαλλία και την Αμερική. Δεν θα σας πούμε ξανά για τους 8.300 φίλους στο facebook, ούτε για τα πάνω από 10.000 άρθρα, ούτε για τις πάνω από τους 15.000 μονούς επισκέπτες, ούτε για τις πάνω από 10.000.000 προβολές (Hits),   ούτε για τους πολλούς αγαπητούς φίλους επιχειρηματίες που μας προτιμούν και μας εμπιστεύονται για να προβάλουμε την επιχείρησή τους και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Δεν θα σας μιλήσουμε για την τεράστια επιτυχία μας που συνεχώς αυξάνεται. Θα σας πούμε όμως για τους ανθρώπους που συνέβαλαν και συμβάλλουν σε αυτή την επιτυχία.

Τον ιδιοκτήτη Γιάννη Θεοδωρόπουλο που στάθηκε πάντα σταθερό στήριγμα στα άγρια κύματα που δέχεται η ιστοσελίδα. Δυναμικός, Κύριος, σωστός επιχειρηματίας, που δεν υποκύπτει στις όποιες πιέσεις.

Το φίλο και συνεργάτη Νίκο Καλίτση για την συνεχή προώθηση των άρθρων στο διαδίκτυο.

Την Τζίνα και το Γιάννη για τις ανταποκρίσεις τους από την Αγία Παρασκευή και τους όμορους Δήμους.

Τους 18 αρθρογράφους που μας τιμούν τακτικά με την πένα τους και τους ανώνυμους (όχι για εμάς) συμπολίτες μας που μας εμπιστεύονται και στέλνουν τα κείμενά τους.

Το Γιώργο και τον Άγγελο, τους αφανείς ήρωες της τεχνικής υποστήριξης που ακόμα κι όταν χάκαραν την σελίδα «σαΐνια» του εξωτερικού,  αυτοί την έβγαλαν ακόμα πιο ασφαλή και θωρακισμένη.

Ακόμα να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως αυτούς που δεν «καταδέχονται» να μας διαβάσουν, αλλά ξέρουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των όσων γραπτών δημοσιεύουμε. Να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου και το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο που φροντίζουν να έχουμε πλούσια θεματολογία και που κατά καιρούς μας δίνουν το έναυσμα για μεγάλα αποκαλυπτικά άρθρα που ανεβάζουν την αναγνωσιμότητά μας. Να τους ευχαριστήσουμε που μας «ακούνε» και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της πόλης που υποδεικνύει η ιστοσελίδα μας, έστω κι αν κάνουν δήθεν σαν να είναι δική τους σκέψη. Κατά τα άλλα, δεν μας διαβάζουν …

Αλλά κυρίως και ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε όλους όσους «κυνήγησαν» και «κυνηγούν» με κάθε τρόπο το images, με αποτέλεσμα να το κάνουν δυνατότερο.

Ξεκινάμε για τη 6η χρονιά προσφοράς και ενημέρωσης για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Θα είμαστε δίπλα σας και σας θέλουμε κοντά μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι της αλήθειας, με όποιο τίμημα. Με αντικειμενικότητα, σοβαρότητα και συνέπεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η δημιουργική ομάδα του

aparaskeviimages.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter