Συνάντηση με το Δήμαρχο για το κολυμβητήριο – Υπήρξαν δεσμεύσεις ( ; )

 Δεν Πάει Άλλο Κολυμβητήριο Αγίας Παρασκευής

Επιτροπή περιοίκων

κολυμβητήριο 75_1367904703864473271_n

Πραγματοποιήθηκε εχθές (19-01-2017) συνάντηση με τον Δήμαρχο, την Αντιδήμαρχο και ακόμη έναν αρχιτέκτονα του Δήμου.

Το βασικό συμπέρασμα της συνάντησης είναι ότι υπήρξε ξανά η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για άμεση υλοποίηση:

1. Αποδεκτής Περίφραξης, περιμετρικά της κατασκευής (περίφραξη τύπου γηπέδων tennis)
2. Ανακατασκευής των πεζοδρομίων σε ολόκληρο το Οικοδομικό Τετράγωνο, με πιθανή υποχώρηση της περίφραξης για την δημιουργία μεγαλύτερων πεζοδρομίων όπου κάτι τέτοιο είναι εφικτό
3. Απόδοση του ελεύθερου χώρου (Ανατολικό άκρο) στους περιοίκους με την μορφή πάρκου, περιφραγμένου με χαμηλή κατασκευή για να μην μπαίνουν αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Για το κτίσμα του κολυμβητηρίου η Δημοτική Αρχή πιστεύει ότι σε βάθος χρόνου θα μπορέσει να το ολοκληρώσει, με μια νέα τεχνική μελέτη.

Η Δημοτική Αρχή θα διατυπώσει ξανά την παραπάνω άποψη και δημόσια σε Δημοτικό Συμβούλιο (ΔΣ) που θα οριστεί αρχές Φεβρουαρίου. Στο ΔΣ θα προσκληθεί και η Επιτροπή μας όπου θα μεταφέρει επίσημα πλέον τα αιτήματα έτσι όπως διατυπώθηκαν στην μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήσαμε στις 13 Νοεμβρίου 2016.

Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία του ΔΣ, ώστε να παραστείτε. Η μαζική παρουσία όλων μας θα επιβεβαιώσει την βούληση να ανατραπεί η σημερινή εικόνα του αίσχους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter