22 δρόμους διανοίγει η Περιφέρεια Αττικής στην Αγία Παρασκευή, στην περιοχή Πευκάκια

Ειδικότερα θα γίνουν επεμβάσεις στις οδούς: Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολύμνιας, Εθν. Μακαρίου (σε 2 σημεία), Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιπίδου. Σήμερα οι περισσότεροι από τους ανωτέρω δρόμους είναι τελείως αδιάνοικτοι, ενώ ελάχιστοι έχουν μερικώς ανοιχτεί με ανεπαρκές, όμως, πλάτος και χωρίς να διαθέτουν διαβάσεις για τους πεζούς.

Με την παρέμβαση πρόκειται να διαμορφωθούν οδοί με επιφάνεια κυκλοφορίας από ασφαλτικό οδόστρωμα και πεζόδρομοι από συμπαγείς τσιμεντένιους λίθους (κυβόλιθοι). Επί των πεζοδρομίων και στη μία πλευρά της οδού θα τοποθετηθούν πλάκες όδευσης τυφλών, ενώ σε κάθε διάβαση θα κατασκευαστεί ράμπα ΑμΕΑ. Το έργο με συνολικό προϋπολογισμό 1.000.000€ θα δημοπρατήσει και θα εκτελέσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικός πίνακας2017_02_03_Odoi_Agia_Paraskevi

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter