Κώστας Τσιαμπάς: Συναίνεση και Συνεργασία μεταξύ των Παρατάξεων

Tsiampas Kwn-nos

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για το 2017, ενώ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για μια καλή και εποικοδομητική χρονιά, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης διαπιστώσαμε ότι οι προθέσεις της διοίκησης Σταθόπουλου για συνεργασία και συναίνεση ήταν προσχηματικές,  προσπάθησε να παραπλανήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής.

Στη συζήτηση για τον ΠΑΟΔΑΠ και σε ερωτήσεις των Αρχηγών δύο παρατάξεων, για να ενημερωθούν για ποιο λόγο εκδιώχθηκε από το ΩΔΕΙΟ καθηγήτρια μουσικής όπου εργαζόταν πολλά χρόνια, ο κύριος Δήμαρχος επικαλέσθηκε, ότι η απόλυση έγινε μετά από πρόταση του διευθυντού του Ωδείου. Σχεδόν αμέσως ο κύριος Γκιζιώτης αρχηγός της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, ενημέρωσε το Δ.Σ ότι η πρόταση του διευθυντή του Ωδείου ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με τον ισχυρισμό του κυρίου Δημάρχου και τον κατηγόρησε για απαράδεκτη συμπεριφορά και ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

Η συνέχεια απέδειξε την κακή πολιτική νοοτροπία, καθ΄ ότι δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει κάποια εξήγηση  για τα ψέματα προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους δικούς του και των άλλων παρατάξεων. Για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εδραιωθεί στην εξουσία προσπαθώντας να επιβάλλει την αρχή  ΄΄ ο ηγέτης και η διοίκησή του κατέχουν την μόνη αλήθεια΄΄ (νοοτροπία και πρακτική Σταλινικού Τύπου).

Κύριε Δήμαρχε θα σας θυμίσω ότι για να επιλύονται προβλήματα απαιτείται συνεννόηση και συνεργασία που στηρίζεται στην ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των παρατάξεων. Εάν έστω και μια φορά ο ένας εξαπατήσει τον άλλον, και ειδικά αν το πράξει η διοίκηση, εκείνη την στιγμή χάνεται ο σεβασμός και πεθαίνει η συναίνεση.

Πείτε μας, πώς να σας εμπιστευθούμε όταν μας παραπλανήσατε με ψέματα για την λεωφορειακή γραμμή Β5;

Πώς να σας εμπιστευθούμε όταν αποκρύψατε γνωμάτευση νομικού συμβούλου και στη συνέχεια κάνοντας το χειρότερο, ρίξατε την ευθύνη στη γραμματέα σας;

Πώς να σας εμπιστευθούμε όταν μας είπατε ψέματα για την αδειοδότηση του κινηματογράφου;

Πώς να σας εμπιστευθούμε, όταν μας προτείνεται και εμείς ψηφίζουμε με καλή πρόθεση εκτός ημερησίας διάταξης (λόγω κατεπείγοντος) (αρ. απόφασης 21/2016) εργασίες και αυτές εκτελούνται ένα χρόνο μετά τον Ιαν.2017.

Κύριε Δήμαρχε, ο πολιτικός λόγος οφείλει να σέβεται τους κανόνες της Δημοκρατίας να είναι ειλικρινής και όχι παραπλανητικός.

Είστε ο Δήμαρχος της Πόλης μας, φερθείτε αναλόγως.

Μπορεί εσείς να μην το πιστεύετε και πολύ, αλλά ο θεσμός που προσωρινά εκπροσωπείτε είναι ιερός. Σας παρακαλώ πολύ να τον σεβαστείτε.

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Δημοτικός Σύμβουλος
Αντιπρόεδρος Οικ. Επιτροπής

Υποστράτηγος ε.α

 –

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter