Με διάθεση συνεργασίας και πάρα πολλούς φίλους έκοψε την πίτα του ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

IMG_0108 pita giannakopoulou 2017

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο τοπικό κατάστημα πραγματοποιήθηκε στις 12-2-2017 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης», με τον κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο να συγκεντρώνει δίπλα του πολύ σημαντικά ονόματα της πολιτικής σκηνής.

 –

Πολυσυλλεκτικός χώρος η παράταξη, είπε ο κ. Γιαννακόπουλος,  που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην πόλη, έχει κάνει τα κορυφαία έργα της τελευταίας δεκαετίας, έχει ξεκινήσει μεγάλα έργα, κάποια από τα οποία ολοκλήρωσε ο Βασίλης Ζορμπάς, όπως είναι η Βιοκλιματική Κοντοπεύκου που άλλαξε τη πορεία της πόλης και τη φυσιογνωμία της γειτονιάς καθώς και το μεγάλο έργο των ομβρίων στον Τσακό. Είναι μια παράταξη που ανανεώνεται, αντιστέκεται στο λαϊκισμό, έχει σοβαρές προτάσεις και δίνει το χέρι της συνεργασίας στις άλλες παρατάξεις. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση να πηγαίνει πίσω από την κεντρική κυβέρνηση, είπε, δεν μπορεί να έχουμε μόνο υποσχέσεις. Δίνουμε τη μάχη τοπικά και σας θέλουμε συμμέτοχους να συνεχίσουμε να βάλουμε την πόλη μας εκεί που της αξίζει. Αναφέρθηκε στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο όπου του λέει πως αφού δεν μπορεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα να μην τα κάνει χειρότερα και στην πρόταση των παρατάξεων προς το Δήμαρχο για συνεργασία. Αναφέρθηκε στην έλλειψη δημιουργίας κάποιου έργου από την Δημοτική Αρχή στην πόλη. Θέλουμε, τόνισε, μια Δημοτική Αρχή που θα διεκδικεί, θα έχει όραμα και δεν θα έχει την πόλη στάσιμη και όταν έρθει η ώρα για τις εκλογές του 2019 θα αποφασιστεί με ποιο τρόπο η ανανεωμένη και με νέα πρόσωπα παράταξη θα διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο.

Σαν οικογένειά του χαρακτήρισε ο κ. Γιαννακόπουλος τους παρεβρισκόμενους Γιάννη Γουργούλη, Πωλέτα Πολίτη, Άννα Γάκη, Ιωάννα Κουτσουρά, Κώστα Κρητικίδη καθώς και όλα τα μέλη της παράταξης που ήταν στην εκδήλωση.

IMG_0040 pita giannakopoulou 2017

Τόσο ο κ. Βασίλης Ζορμπάς στη συνέχεια, όσο  και ο κ. Αλέξης Μουστόγιαννης παρουσιάστηκαν με διάθεση συνεργασίας.  Ο κ. Ζορμπάς ευχήθηκε για τη συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων στο Δήμο μας «ενάντια» (πολιτικά) της ΣΥΡΙΖΑϊκής Διοίκησης του Δήμου και ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Σγουρό γιατί ως Περιφερειάρχης είχε την πόρτα του ανοιχτή και χρηματοδότησε όλα τα έργα από τα οποία τα μισά είχαν ξεκινήσει από τον Βασίλη Γιαννακόπουλο.  Ο κ. Μουστόγιαννης μίλησε για τον πολιτικό πολιτισμό του κ. Γιαννακόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, δήλωσε πως η δική του παράταξη λέει ναι στις συνεργασίες και ανέφερε την ελπίδα για δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου από την αντιπολίτευση για το 2019, που θα κερδίσει το Δήμο δημιουργώντας πλειοψηφικό ρεύμα.

IMG_0060 pita giannakopoulou 2017

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας και ευχές από τους υπόλοιπους σημαντικούς παρεβρισκόμενους.

Ιδιαίτερη τιμή για τον κ. Γιαννακόπουλο ήταν η παρουσία και οι ευχές του  πρ. υπουργού κ. Γιάννη Ραγκούση, του πρ. υφυπουργού κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, του πρ. Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού, του κ. Χαράλαμπου Σκούρτη πρ. Δημάρχου Χολαργού, του πρόεδρου της Ένωσης Δημάρχων κ. Παύλου Καμάρα, του πρ. Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Γιώργου Κουράση, του πρ. Δημάρχου Λαγκαδίων κ. Στάθη Κούλη, του βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, της  πρ. βουλευτού Μεσσηνίας κ. Νάντιας Γιαννακοπούλου, του πρ. Νομάρχη Αργολίδας κ. Δημήτρη Σαραβάκου, της πρ. βουλευτού Καρδίτσας κ. Μαρίας Θεοχάρη, του γραμματέα  της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Λαζαρίδη, της υποψήφιας βουλευτού κ. Κατερίνας Βαλαβάνη και της αντιδημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ειρήνης Βεντουζά.

IMG_0055 pita giannakopoulou 2017

IMG_0035 pita giannakopoulou 2017

Από την τοπική δημοτική σκηνή παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Μια γενιά μπροστά» κ. Αλέξης Μουστόγιαννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Τσιαμπάς και κ. Γιάννης Λογοθέτης,  ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Παπασπύρος και ο πρ. Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης κ. Στρατής Γραμματίδης.

IMG_0032 pita giannakopoulou 2017

Επίσης παραβρέθηκαν ο Καθηγητής, εργατολόγος κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρος Λιανός, ο  Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιος Μίχας και ο γραμματέας της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Διακογιάννης.

IMG_0069 pita giannakopoulou 2017

Από τους συλλόγους ήταν ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Βασίλης Τσαγκάρης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΑΠ κ. Θανάσης Δημακόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός, ο πρόεδρος του συλλόγου «Κοσμάς ο Αιτωλός» κ. Αντώνης Μαυράκης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Εύη Ματιάτου –Χατζοπούλου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κών κ. Θοδωρής Μπριάνης, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών κ. Μάκης Κρασσανάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Τσακού κ. Βασίλης Σαββίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Πευκακίων κ. Στέφανος Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του συλλόγου Ανέγερσης ΙΝ Αγ. Αναργύρων κ. Γιάννης Αρβανιτάκης και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΠ Σταύρος Σταύρου.

IMG_0008 pita giannakopoulou 2017

IMG_0020 pita giannakopoulou 2017

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος, και τον ευχαριστούμε θερμά,  στην ιστοσελίδα μας, aparaskevi-images.gr,  που ήταν η μόνη που κάλυπτε την εκδήλωση, αναφέροντας ότι καλύπτουμε τα γεγονότα με αντικειμενικότητα, παρόλο που  η τωρινή Δημοτική Αρχή που δεν σηκώνει καμία κριτική κρατάει μια στάση τιμωρίας στο συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης.

IMG_0186 pita giannakopoulou 2017

IMG_0164 pita giannakopoulou 2017

IMG_0163 pita giannakopoulou 2017

IMG_0085 pita giannakopoulou 2017

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter