Μαθητές του Pierce παρουσίασαν την μαθητική επιχείρηση “Wheels of Travel” στο The Athens Mall

Mall_1_2017

Ο Όμιλος Επιχειρηματικότητας του Λυκείου του Pierce συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση, που έγινε στο Εμπορικό Κέντρο The Athens Mall, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017.  Η φετινή μαθητική επιχείρηση του Σχολείου, η “Wheels of Travel” (http://www.wheelsoftravel.gr/) είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, το οποίο σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα τουριστικά πακέτα σε Άτομα με Αναπηρία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η βασική καινοτομία της επιχείρησης είναι ότι διαμορφώνει τα πακέτα της μετά από επιτόπου επίσκεψη, έλεγχο και μέτρηση του βαθμού προσβασιμότητας των προτεινόμενων τουριστικών προορισμών.

Wheels of Travel

Η ομάδα των μαθητών έχει σχεδιάσει και προτείνει δύο πακέτα, το ένα για τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και το δεύτερο για το Μουσείο της Ακρόπολης. Τα στελέχη της μαθητικής επιχείρησης επισκέφθηκαν τους δύο χώρους, συνοδεύοντας ένα άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τα δύο αυτά πρώτα τουριστικά πακέτα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Wheels of Travel, μέσω μιας ειδικής διαδικασίας κράτησης, ενώ προσφέρονται και από το τουριστικό γραφείο – συνεργάτη της επιχείρησης – Athens Insiders, μέσω της ιστοσελίδας http://athensinsiders.com/themed-tours/

Wheels of Travel

Οι έρευνες αγοράς που πραγματοποίησαν οι μαθητές έδειξαν ότι η αγορά του προσβάσιμου τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και ο Όμιλος Επιχειρηματικότητας, με την “Wheels of Travel”, θα συμβάλει σε αυτό. Ο σχεδιασμός των μαθητών – στελεχών της επιχείρησης είναι, έως το τέλος Ιουνίου, να ετοιμαστούν και να προσφερθούν κι άλλα ελκυστικά τουριστικά πακέτα και να γίνουν προσβάσιμοι οι ταξιδιωτικοί προορισμοί σε Άτομα με Αναπηρία.

Το όραμα της επιχείρησης είναι η προβολή και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων σε αναψυχή, ταξίδια και τουρισμό, η συμβολή στην ανάπτυξη του προσβάσιμου τουρισμού στην πατρίδα μας, με motto:  Προσβάσιμες πόλεις, προσβάσιμος τουρισμός, προσβάσιμος πολιτισμός! 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter