Α. Μουστόγιαννης: “Φάουλ” της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά το ψήφισμα για την ειδική αγωγή στα σχολεία

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξη μας έθεσε στο σώμα του ΔΣ ψήφισμα που αφορούσε την ειδική αγωγή στα σχολεία.
Ένα ψήφισμα το οποίο είχε συνταχθεί από τους Συλλόγους Γονέων του 7ου Δημοτικού και του 13ου Νηπιαγωγείου και στάλθηκε σε όλες τις παρατάξεις!
Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να το εισάγουμε σαν θέμα αφού οι μειώσεις δαπανών στην ειδική αγωγή ατόμων που χρήζουν βοήθειας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Είμαστε ευγνώμων που ψηφίστηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις όμως ταυτόχρονα στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου δεν αναφέρεται πουθενά ποια παράταξη έφερε το θέμα και πολύ περισσότερο αγνοήθηκαν οι Σύλλογοι Γονέων οι οποίοι ασχολήθηκαν τόσο πολύ και μάζεψαν πάνω απο 800 υπογραφές.
Ευελπιστούμε να μην ξανασυμβεί και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δυο Συλλόγους Γονέων οι οποίοι μας απέστειλαν το ψήφισμα.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε δίπλα σε όλους τους γονείς που μάχονται για το καλό των παιδιών μας.

Αλέξανδρος ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Επικεφαλής  “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”
Δημοτικός Σύμβουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter