Αποχώρηση του Αντιδημάρχου κ. Κων/νου Χατζηανδρέου από τη Διοίκηση

χατζηανδρέου κ. -δημαρχείο αποχώρηση

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από την δημοσίευσή μας σχετικά με τις αλλαγές στις αντιδημαρχίες και επιβεβαιωθήκαμε σε ένα (προς το παρόν) σημείο. Σε εκείνο το άρθρο  αναφέρονταν ξεκάθαρα η πρόθεση του Αντιδημάρχου Διοίκησης κ. Κώστα Χαντζηανδρέου να αποχωρήση από τη θέση ευθύνης που κατείχε και μόλις πρίν 2 ώρες το δήλωσε δημόσια στη σελίδα του σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί αναγράφει τα εξής:

 

Τίτλοι τέλους
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, με την ευκαιρία της αποχώρησής μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών, όλους όσους υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθεια εφαρμογής μιας σύγχρονης και λειτουργικής διοίκησης. Αντίπαλοί μας οι αντιλήψεις, οι νοοτροπίες, οι αγκυλώσεις και οι θεωρήσεις παρωχημένων εποχών. Σε ότι με αφορά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι,, παρά τα όποια λάθη ή παραλήψεις, το πάλεψα όσο μπορούσα. Εύχομαι και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.

χατζηανδρέου αποχώρηση

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter