Σωτήρης Ησαΐας: “… δεν θα θέσω ξανά υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος.”

 

Το τοπίο στο τι μέλλει γενέσθαι με την πορεία του στα δημοτικά πράγματα αποφάσισε να ξεκαθαρίσει εν μέρη ο δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής κ. Σωτήρης Ησαΐας. Αν και τους τελευταίους μήνες ήταν φανερό τοις πάσι, ότι το κύριο ενδιαφέρον του το έχει στρέψει στον αγώνα για την κατάκτηση μιας θέσης στην ευρύτερη πολιτική σκηνή και την υποψηφιότητά του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών.

Έτσι στη χθεσινή (5-3-17) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή των προεδρείων του Δ.Σ. και των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομικής, δήλωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. 

Ο κ. Ησαΐας είχε εκλεγεί, τόσο το 2010 όσο και το 2014, με την παράταξη “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας” με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Ζορμπά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ανακοίνωση του κ. Ησαΐα δεν αποκλείει την οποιαδήποτε συμμετοχή του στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Άραγε μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη;

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδικασιών εκλογής των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής και των μελών της  Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δήλωσα στο Σώμα, ότι κάθε σημαντική συμμετοχή στη πολιτική ζωή του τόπου πρέπει να έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα .

Είναι λοιπόν Καθήκον και Υποχρέωση μου, με ειλικρίνεια και ευσυνειδησία, μετά από 7 χρόνια αγώνων και προσφοράς στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και 2 χρόνια πριν τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές , να δηλώσω ότι η Πολιτική μου Αποστολή, ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής ολοκληρώνεται στη λήξη της θητείας της το 2019 και δεν θα θέσω ξανά υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος.

Θέλω να ευχαριστήσω του Δημότες, Κατοίκους και Ψηφοφόρους όπου με τίμησαν στις κατά σειρά Δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014 και οι οποίοι συνεχίζουν να με τιμούν καθημερινά  στους Αγώνες μου στη κεντρική πολιτική σκηνή και στη πόλη μας.

Ανανεώνουμε τον Μόνιμο Αγώνα μας, για ακόμη πιο Δύσκολες Αποστολές για τη Πατρίδα και για τη Πόλη της Αγίας Παρασκευής.

ΗΣΑΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος Πολιτευτής Β’ Αθηνών ΝΔ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter