«Των φρονίμων τα παιδιά» άρχισαν ήδη τα πολιτικά μαγειρέματα

mageirikh-paides

Γράφει η Λένα Μαρκή

Μπορεί να νομίζετε ότι οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης είναι μακριά μιας και ως το 2019 έχουμε ακόμα δύο χρόνια, κάποιοι άλλοι όμως θεωρούν το διάστημα μικρό και άρχισαν ήδη την προετοιμασία.

Φιλόδοξος νέος της Αγίας Παρασκευής με γνώσεις περί των δημοτικών πραγμάτων όντας επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και με φιλοδοξίες για αναζήτηση νέων ιδεών και πρακτικών στον τομέα της προσέγγισης των θεμάτων του Δήμου, που θέλει να δοκιμάσει μόνος πια τις δυνάμεις του στο «εκλέγεσθαι» της πόλης και να διεκδικήσει τη δημαρχιακή καρέκλα, εθεάθη συχνά το τελευταίο διάστημα με μεγάλες παρέες, νεαρών κυρίως ατόμων, και οι φήμες λένε ότι κάνει τις απαραίτητες πολιτικές-μαγειρικές προσεγγίσεις για να αποκτήσει στήριξη εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. Εξάλλου ο υποψήφιος είναι γνωστόν ότι διαθέτει τον κατάλληλο χώρο που αποτελεί πόλο έλξης και αναψυχής των δημοτών κάθε ηλικίας στην πάνω πλατεία και που ευνοεί την προσπάθειά του. Συναντήσεις, λένε, ότι γίνονται και κατ’ ιδίαν και σε οικίαν.

mean-chef-e1308788314892Όμως οι πρωτοβουλίες του νεαρού πολιτικού-μάγειρα έχουν εκνευρίσει τα μάλα τον παλιό του μέντορα και έναν από τους μεγάλους πολιτικούς-σεφ της πόλης!!!

Πέραν αυτού, οι κινήσεις του θα πρέπει να προβληματίζουν και τις υπόλοιπες παραταξιακές ομάδες και δη αυτές που είναι πλήρως προσανατολισμένες στην νεολαία της πόλης, γιατί ενδέχεται η νεαρή γενιά της Αγίας Παρασκευής να αλλάξει προσανατολισμό και να τον ακολουθήσει ή από Μια να γίνει διπλή.

Επίσης, αν ερμηνεύω σωστά τα σημάδια και αν στηριχτώ στη γυναικεία μου διαίσθηση, ο νεαρός πολιτικός-μάγειρας δεν θα έχει πρόβλημα στην διαδικτυακή προβολή και στήριξη, αφού κι εκεί άρχισαν να κινούνται τα νήματα και να γίνονται οι κατάλληλες στροφές που θα οδηγήσουν στην τελική ευθεία του 2019.

Ο ανταγωνισμός στην προεκλογική περίοδο προβλέπεται αυξημένος και πολύχρωμος. Βέβαια οι βασικοί διεκδικητές είναι δύσκολο να καμφθούν, οι επιμέρους και νεότεροι όμως μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο ως μπαλαντέρ … Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατά την πορεία, αλλά και στο τέρμα δεν θα πλήξουμε.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter