Μεγάλη επιτυχία για τους παίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ η πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος

FB_IMG_1489839842835

“Η ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων Πήγασου Αγίας Παρασκευής έκανε το 2-0 στην φάση των play off και πήρε την πρόκριση στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Σάλας”

 

Η ομάδα μας ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των παίδων κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Σάλας, συμμετέχοντας έτσι στα play off της κατηγορίας.

Η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος θα κρινόταν στις 2 νίκες μεταξύ των ομάδων που προκρίθηκαν στα play-off.

Την Κυριακή 12.03.2017 η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Ηνίοχου, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, η οποία και είχε πλεονέκτημα έδρας.

Μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη της νίκη κάνοντας το 1-0 για τα play off με σκορ 1-3. Τα γκολ για την ομάδα του Πήγασου Αγίας Παρασκευής πέτυχαν οι Δημήτρης Σούλης 2 και  Κασιμάτης Νίκος 1.

Το Σάββατο 18. 03. 2017 έγινε το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα του Ηνίοχου στην έδρα μας και  η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη νίκη, με σκορ 4-2 παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Σάλας.

FB_IMG_1489839855387

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Δημήτρης Σούλης 3 και ο Νίκος ο Κασιμάτης 1

Η ομάδα των παίδων αποτελείται από τους:

Θ. Πουλόπουλο, Δ. Σούλη,  Ν.Κασιμάτη, Β .Μάστακα, Γ. Λαψατη, Θ. Κοντόπουλο, Α. Μπούντο, Δ.Χατζηαποστόλου, Λ. Ζαχαρόπουλο.

Προπονητές οι Κάτσαρης Αυγουστίνος και Γιάννης Μαραγκός.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αθλητές, προπονητές και πρέπει να επισημανθεί ότι η ομάδα κάνει προπόνηση 2 φορές στο γήπεδο Σπυρούδη (15:00-17:00 ακατάλληλες ώρες για μαθητές……) ενώ αναγκάζεται να νοικιάσει γήπεδο εκτός Αγίας Παρασκευής για να κάνει και μία τρίτη φορά προπόνηση έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προπονητικές, αγωνιστικές υποχρεώσεις της, δηλώνοντας μάλιστα έδρα εκτός Αγίας Παρασκευής!!!!!!!

Η διαχείριση των προπονητικών ωρών από τον δημοτικό αθλητικό οργανισμό έχει οδηγήσει στην προαναφερόμενη κατάσταση την ομάδα, ενώ τα τμήματα μικρότερων ηλικιών αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση 2 μόνο ώρες την εβδομάδα όλα μαζί !!!!!!! στο Γαλλικό κολλέγιο και επίσης να νοικιάζεται  γήπεδο εκτός Αγίας Παρασκευής για να συμπληρωθούν οι προπονητικές  και αγωνιστικές ανάγκες!!!!!!

Για όλα τα ανωτέρω έχει ενημερωθεί και ο κύριος δήμαρχος και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού καθώς και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Από τα ανωτέρω, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κύριος δήμαρχος παραμένει δήμαρχος για μία μερίδα παιδιών -γονιών της Αγίας Παρασκευής και όχι για όλους.

Οι λέξεις “ισονομία , ισοπολιτεία” είναι μάλλον άγνωστες!!!!!!!! για τη δημοτική αρχή!!!!!!.

Τον καλούμε να σταματήσει να βαδίζει σε αυτόν τον δρόμο του διχασμού των πολιτών της Αγίας Παρασκευής και να γίνει δήμαρχος όλων……

Τον προσκαλούμε να παρευρεθεί μαζί με όλους τους φίλους της ομάδας μας στον τελικό. Για την ημερομηνία και ώρα του τελικού θα βγει σχετική ανακοίνωση.

FB_IMG_1489839873053

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter