“πρὶν ἀλέκτορα φωνῆσαι τρὶς” … ο κ. Γεράσιμος Βλάχος απαρνήθηκε τις ρήσεις του;

dionisis lekkas - gerasimos vlaxos

Αρκετές μέρες πίσω, στις 17 Φεβρουαρίου 2017, όταν στο θεατράκι του  2ου Γυμνασίου συζητιόνταν η βιωσιμότητα του κολυμβητηρίου στη Νέα Ζωή, μας γύρισε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Διονύσης Λέκκας αναφερόμενος στην τότε στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμου Βλάχου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Λέκκας κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30/3/2017, οι δηλώσεις εκείνες του κ. Βλάχου υπήρξαν «ατυχείς», ήταν «προκλητικές, προσβλητικές» για όλους αυτούς στους οποίους αναφέρονταν, ήταν «απαράδεκτες» και έγιναν εν απουσία των αναφερόμενων προσώπων χωρίς να έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν. Όπως είπε, δεν μπορεί να κατανοήσει πως όποιος έχει κάποια διαφορετική άποψη από την άποψη της Διοικήσεως «πρέπει να απευθύνεται σε ηλιθίους», αναφερόμενος στη ρήση του κ. Βλάχου «μάλλον οι άνθρωποι απευθύνονται σε ηλιθίους», όπου «άνθρωποι» είναι οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος που εξέφρασαν διαφορετική άποψη για την κατασκευή του κολυμβητηρίου από αυτή της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Λέκκας επέκρινε τη στάση αυτή του κ. Βλάχου και τόνισε ότι δεν αρμόζει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που στην ουσία εκφράζει όλους τους συμβούλους και συμπλήρωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε διαφορετική άποψη, από οποιονδήποτε.

Σε απάντησή του ο κ. Γεράσιμος Βλάχος είπε ότι μίλησε ως κάτοικος του Τσακού και όχι ως πρόεδρος του Δ.Σ. λέγοντας την άποψή του και πως οι προλαλήσαντες έφεραν άλλες απόψεις για τον τόπο κατασκευής του κολυμβητηρίου τις οποίες ο ίδιος θεώρησε ότι ήταν επίφαση για να μην γίνει το κολυμβητήριο και πως δεν είπε κανέναν «ηλίθιο», ίσα ίσα τιμά τους δημοτικούς συμβούλους και τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι το aparaskevi-images.gr διατηρεί μεγάλο αρχείο και παραβρίσκεται στις περισσότερες των σημαντικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Είναι γνωστό ότι στην συγκεκριμένη ημερίδα παραβρεθήκαμε και την καταγράψαμε. Θα θέλαμε λοιπόν να θυμίσουμε στον αξιότιμο κ. πρόεδρο του Δ.Σ. τι ακριβώς είπε, για ποιους και με ποιο τόνο. Για του λόγου το αληθές δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το επόμενο βίντεο από το 8:23 έως το 12:02 και ιδίως στο 11:18 – 11:28.

Μήπως τα «μαζεύει» ο κ. Βλάχος ή έχει επιλεκτική μνήμη; Πάντως αν είχε μετανοιώσει υποθέτουμε ότι θα ζητούσε συγνώμη αντί να αποποιηθεί τις ρήσεις του “πρὶν ἀλέκτορα φωνῆσαι τρὶς“.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter