Δικάζονται αύριο στο Μονομελές τα ασφαλιστικά μέτρα κατά κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του ΟΤΕ Αγ. Παρασκευής

δικαστηριο- Προμπονα - κεραία

Δικάζονται αύριο 19-4-2017, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών  (πρώην σχολή Ευελπίδων, Κτήριο 5 Αίθουσα  2) τα Ασφαλιστικά μέτρα  για την  παράνομη τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα της εταιρείας “cosmote”, στην ταράτσα του ΟΤΕ, στην οδό Σχολείου 11, στην Αγία Παρασκευή.  Και μάλιστα η εγκατάσταση της κεραίας πραγματοποιήθηκε προπαραμονή της εορτής της Πανάγιας τον Αύγουστο, που έλειπαν όλοι σε διακοπές!

Η εκδίκαση αυτή υπήρξε αποτέλεσμα του αγώνα της κας Ξανθούλας Προμπονά-Κανελλοπούλου και όπως μας ενημέρωσε η ίδια μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στην εκδίκαση της υπόθεσης αύριο θα παρίσταται και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Η ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τους αναγνώστες της για το γεγονός όταν η κ. Κανελλοπούλου έκανε την καταγγελία-ενημέρωση σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 11 Οκτωβρίου 2016, όπως θα δείτε και στο παρακάτω link με το τότε άρθρο μας. Θα εξακολουθούμε να παρακολουθούμε στενά την υπόθεση και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την εξέλιξη των διαδραματιζόμενων στη δικαστική αίθουσα.

Αυτοψία-Σταθμού-Βάσης-Κινητής-τηλεφωνίας-από-την-Περιφέρεια-Αττικης

Καταγγελία-Ενημέρωση της κ.Κανελλοπούλου σχετικά με της κεραίες Κινητής τηλεφωνίας στο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής (video)