ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση για καφέ είχαν Β. Ζορμπάς και Δ. Αλεφαντής – Τι να είπαν άραγε;

20170419_194431 - zorbas-alefantis

Ο χρόνος λένε είναι ο καλύτερος γιατρός και φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Με το πέρασμα του χρόνου όλες οι άσχημες στιγμές μαλακώνουν, σιγά σιγά ξεχνιούνται και οι πληγές επουλώνονται.

Αυτό προφανώς συμβαίνει και στις σχέσεις δύο σημαντικών ανδρών της Αγίας Παρασκευής, δύο ατόμων που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν, τη δική τους ιστορία στα δημοτικά πράγματα. Οι παλιές διαφωνίες και οι κακές στιγμές αρχίζουν να σβήνουν, οι αμοιβαίες συγνώμες παίρνουν τη θέση τους και οι κοινοί στόχοι για το καλό της πόλης αρχίζουν να προσδιορίζονται.

Συνάντηση για καφεδάκι και για σοβαρή κουβέντα σε τοπικό κεντρικό κατάστημα είχαν χθες (Τετάρτη 19-4-2017) ο πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς και ο πρώην αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Δημήτρης Αλεφαντής. Θα θυμάστε ότι και οι δύο για μεγάλο διάστημα στήριξαν και δούλεψαν μαζί για την ίδια παράταξη την «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας». Στη συνέχεια μια παρεξήγηση τους απομάκρυνε. Όμως η λογική και οι κοινοί στόχοι φαίνεται ότι τους ξανασμίγουν.

Συζήτηση λοιπόν εφ’ όλης της ύλης που διήρκεσε τρεις ώρες.

Συζήτησαν για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή και για την πολιτική πραγματικότητα στην πόλη μας. Για τις κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Συμφώνησαν ότι πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν και να ασχοληθούν με το μέλλον, γιατί η Αγία Παρασκευή μπορεί να έχει μέλλον. Μέλλον για τους κατοίκους στην καθημερινότητα, στη δημιουργία δεσμών, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην απόκτηση ιδιόκτητων κτηρίων που θα εξασφαλίσουν οικονομική ανάσα. Και οι δύο είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια γερή προσπάθεια και που ξέρετε μπορεί να τους οδηγήσει σε μια κοινή πορεία.

Το «δείγμα γραφής» και δράσης είναι γνωστό και για τον κ. Ζορμπά, αλλά και για τον κ. Αλεφαντή. Είναι γνωστό ότι πρόκειται για δύο άνδρες επιτυχημένους στον επαγγελματικό τους τομέα και στην πολιτική. Μια τέτοια συνεργασία μόνο θετικά στοιχεία μας φέρνει στο νου.

Ίδωμεν …

20170419_194432 - zorbas-alefantis

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter