ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα στον Τσακό – καταστράφηκαν ολοσχερώς

IMG_0374 fotia OT118 1-5-17
1-5-2017
Φωτιά ξέσπασε απόψε περίπου στα μεσάνυχτα, γύρω στις 11:15μμ με 11:30μμ, σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο οικοδομικό τετράγωνο 118 (μεταξύ των οδών Γοργοποτάμου και Κυκλάδων, πίσω από την ταβέρνα “ο Κορόμηλας”)  στον Τσακό, Αγίας Παρασκευής.
Η αιτία της φωτιάς παραμένει άγνωστη, αν και όλα συγκλίνουν σε εμπρησμό. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 3 περιπολικά της Αστυνομίας και το ανακριτικό όχημα της Τροχαίας.
 –
IMG_0371 fotia OT118 1-5-17
Πολλοί κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο και παρακολουθούσαν το συμβάν. Τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και το τρίτο  υπέστη σοβαρή ζημιά, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Ευτυχώς κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, γιατί δίπλα ακριβώς υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα.
IMG_0372 fotia OT118 1-5-17
 
Το οικόπεδο Ο.Τ. 118 είναι αυτό που επί σειρά ετών προσπαθεί να πάρει ο Δήμος και να το μετατρέψει σε χώρο πάρκου, προς το παρόν όμως μένει ανεκμετάλλευτο και αποτελεί σημείο στάθμευσης οχημάτων. Κατά καιρούς καθαρίζεται από το Δήμο και τον τοπικό Σύλλογο κατοίκων από τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα, όμως το αποψινό επεισόδιο μας δείχνει ότι πρέπει οι αρμόδιοι να δράσουν άμεσα και να δώσουν λύση στο πρόβλημα χρήσης του, καθότι γύρω από το οικόπεδο υπάρχουν πολυκατοικίες σε απόσταση αναπνοής καθώς και το 3ο δημοτικό σχολείο.
 –
 
 
—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter