Βασίλης Γιαννακόπουλος: « κ. Κονταξή είσαι ΣΥΡΙΖΑ» (βίντεο)

B. Giannakopoulos - D. Kontaxis

Γράφει η Λένα Μαρκή

Υπόθεση «ΣΥΡΙΖΑ» στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11-5-2017 μεταξύ του κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου (επικεφαλής Συμμαχίας Ευθύνης) από την αντιπολίτευση και του κ. Δημήτρη Κονταξή, εντεταλμένου συμβούλου της συμπολίτευσης.

 

Το ζήτημα ξεκίνησε όταν ο κ. Γιαννακόπουλος αναφερόμενος στην παντελή έλλειψη αντίδρασης από την Διοίκηση του Δήμου ως προς τα μνημόνια που έχει υπογράψει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την έλλειψη διαφοροποίησής της, έκρινε ότι ακολουθεί λαθεμένη τακτική και είναι αντίθετη πλήρως με την κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, η οποία υποφέρει και θέλει τη Δημοτική της Αρχή να δείξει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Ενθυμούμενος όπως είπε τον φίλο κ. Κονταξή να του λέει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε λέγοντάς του «ΣΥΡΙΖΑ είσαι», γιατί «ΣΥΡΙΖΑ είναι όταν μια Δημοτική ομάδα και μια Δημοτική Αρχή έρχεται εδώ και δεν διαμαρτύρεται όταν γίνεται πανικός. ΣΥΡΙΖΑ είναι.» Και συνέχισε, ότι ΣΥΡΙΖΑ είναι, όταν όλη η δημοτική Αρχή προσέρχεται στο Δ.Σ. και δεν κάνει καμιά διαμαρτυρία. Η Δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής είναι όλη ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κανείς από τη δημοτική ομάδα δεν έχει διαφοροποιηθεί πουθενά και σε καμιά αντιλαϊκή επιλογή της κυβέρνησης.

Βέβαια αργότερα διευκρίνισε ότι την πιο πάνω έκφραση για τον κ. Κονταξή την έβαλε καθ’ υπερβολή.

Σημαντική ήταν όμως και η επισήμανση του κ. Γιαννακόπουλου προς την Διοίκηση, πως «αν χάσετε τις εκλογές, θα τις χάσετε από την πλήρη ταύτισή σας με  την κυβέρνηση».

Μετά από όλα έλαβε την απάντηση από τον κ. Κονταξή ότι σέβεται και τιμά όλα τα κόμματα και βρίσκεται στο Δ.Σ. για λόγους αυτοδιοικητικούς. Δεν είναι κομματικά ενταγμένος στην παράταξη και πως τη στιγμή που θα ακούσει ότι πρέπει να ψηφίσει κάτι γιατί ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ την άλλη ώρα θα αποχωρήσει.

Κατ’ εμέ ο κ. Δημήτρης Κονταξής είτε είναι αφελής, είτε προσπαθεί να αποφύγει το ναρκοπέδιο.

Γιατί είναι γεγονός ότι ακολουθεί πιστά τον επικεφαλής της παράταξης ο οποίος προεκλογικά έκανε βόλτες στην πόλη με τη ΣΥΡΙΖΑία (τουλάχιστον αυτή δεν το κρύβει) Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, πήγε στην ομιλία της σε όμορο Δήμο, παραβρέθηκε στην φετινή κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας κ.λπ., κ.λπ..

Γιατί  όταν ο κ. Τσίπρας αναφώνησε στο Σύνταγμα ότι «πήραμε την Αγία Παρασκευή» σαφώς δεν εννοούσε με το στρατό, αλλά με τη βοήθεια της δημοτικής παράταξης του νυν Δημάρχου κ. Σταθόπουλου στην οποία ανήκει και ο κ. Κονταξής. Οπότε ο κ. Κονταξής είναι ένας από εκείνους που «έκαναν κάτι για να ευνοηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»!!! Βοήθησε να πάρουν το Δήμο.

Άρα, αφού ο κ. Κονταξής δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, μήπως πρέπει να αποχωρήσει ώστε να είναι συνεπής στη δήλωσή του;;;

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter