Με την Ένωση Γονέων συναντάται αύτη τη στιγμή η παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας»

Ενωση-Ζορμπας

Σε μια πορεία σύσφιξης σχέσεων με τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας».

Την  ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς συναντάται με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων σχολείων Αγ. Παρασκευής.

Στόχος της συνάντησης είναι η συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς σε θέματα κτηριακών υποδομών, μαθησιακά, βιωσιμότητας κ.α. και η εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισής τους. Για το λόγο αυτό ο κ. Ζορμπάς μαζί με στελέχη του από τον τομέα της παιδείας, συνομιλούν με την πρόεδρο κ. Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου και εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων στο χώρο του 3ου Λυκείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα έχουμε περισσότερη πληροφόρηση.

Εμπράκτως η παράταξη του πρώην Δημάρχου συμπαραστέκεται στις συλλογικότητες της πόλης. Η προσπάθεια αλληλεγγύης δεν θα σταματήσει εδώ, σύμφωνα μ πληροφορίες που διαθέτει το aparaskevi-images.gr.

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter