Ρεμπέτικα τραγούδια και δυνατό κέφι στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο

IMG_0583 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevis

Μια πραγματικά διασκεδαστική και αξιόλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (26-5-17) στην περιοχή του Κοντοπεύκου. Διασκεδαστική γιατί τα παιδιά χάρηκαν και χόρεψαν με την ψυχή τους και αξιόλογη γιατί αφορούσε τη ρεμπέτικη βραδιά του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου της Αγίας Παρασκευής.

Παρά τον άστατο καιρό και την ψυχρούλα που είχε κατά διαστήματα το προαύλιο του σχολείου γέμισε από γονείς και φίλους πέρα από κάθε προσδοκία. Ο αέρας γέμισε με μυρουδιές ψητών (τα οποία ήταν νοστιμότατα) και από φωνές και γέλια μικρών και μεγάλων.

Ζωντανή ορχήστρα τραγούδησε τα ρεμπέτικα τραγούδια που ανέβασαν το κέφι και τους μαθητές στην πίστα.

IMG_0568 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevis

IMG_0599 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevis

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, όπως επισήμανε και η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Μαρία Χαϊκάλη, και όπως συμπλήρωσε οργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων του Ειδικού σχολείου. Συμμετείχαν φυσικά η Διεύθυνση και οι καθηγητές τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Νεκταρίδης που άνοιξε την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και ευχήθηκε καλή διασκέδαση. «Το σχολείο μας είναι φτωχό» είπε ο κ. Νεκταρίδης, αλλά με τη δύναμη της θέλησης πετυχαίνει πάρα πολλά.

IMG_0611 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevisΓεώργιος Νεκταρίδης, Μαρία Χαϊκάλη

Και το ιδιαίτερο της εκδήλωσης, σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, ήταν ότι αυτή η εκδήλωση οργανώθηκε αποκλειστικά από το Σύλλογο και ήταν η μόνη που δεν επιχορηγήθηκε από το Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό με τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο.

IMG_0605 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevisΓεώργιος Νεκταρίδης, πρ. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Δήμαρχος που απηύθυνε χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, οι πρόεδροι των δύο Σχολικών Επιτροπών, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Τσιαμπάς, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου και κ. Σπύρος Παπασπύρος (νυν μέλος ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ) και ο υπεύθυνος παιδείας της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», κ. Γεώργιος Μαργαρίτης.

IMG_0576 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevis

IMG_0588 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevis

IMG_0594 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevis

IMG_0561 eidiko epagelmatiko gym-lyk ag. paraskevis

(Η φωτογραφία των παιδιών δημοσιεύται μετά από άδεια του συλλόγου γονέων).