Ο Βασίλης Ζορμπάς έκλεψε την παράσταση στη χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ.

Χατζηδάκης, Κεραμέως, Ασημακοπούλου, ξανασφράγισαν την υποψηφιότητα του Β. Ζορμπά για Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής το 2019

 –Ζορμπας Ομιλια

Συνεστίαση είχε χτες βράδυ η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Δαιδαλίδες». Ήταν μια  εξαιρετικά μεγάλη και ιδιαίτερα  επιτυχημένη εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν πάρα πολλά τοπικά μέλη και φίλοι του κόμματος, που μίλησαν όλοι για την πολλή δύσκολη κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για την ανάγκη να αλλάξει σύντομα αυτή η καταστροφική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο.  Μανώλης Κωνσταντακόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, αλλά τη διαφορά (όπως μάθαμε) έκανε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς με την ομιλία του. Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, είπε και τα εξής:

Ζορμπας-Χατζηδακης

Η δημοτική του παράταξη και ο ίδιος, είχαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και το 2010 και το 2014, αν και το ψηφοδέλτιό του ήταν πολυσυλλεκτικό. Την στήριξη αυτή εξακολουθεί να την έχει και θα την έχει έως ότου αποφασίσει να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δήμου. Το 2010 αναδείχθηκε δημοτική Αρχή, ενώ το 2014, που εκλέχτηκε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δήμαρχος λόγω των συγκυριών, το ποσοστό που πήρε η παράταξή του ήταν υπερδιπλάσιο από το ποσοστό που πήρε η Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή, κάτι που δείχνει την ευρύτερη απήχηση της παράταξής του και του ίδιου. Κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες, όπου κι αν βρίσκονται, να πλαισιώσουν την Δημοτική παράταξή του, που έχει «ανοιχτή την αγκαλιά» της,  για να φύγει η ανεπαρκής σημερινή δημοτική Αρχή στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Η ομιλία του χειροκροτήθηκε θερμά.

Ζορμπάς - Κεραμέως

Στο τραπέζι του Βασίλη Ζορμπά, κάθισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης. Οι δυο άντρες είχαν ιδιαίτερα θερμή και  φιλική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης των προβλημάτων που απασχολούν και την τοπική κοινωνία. Μετά την αποχώριση του αντιπρόεδρου της Ν.Δ.  κάθισαν και συζήτησαν μαζί του οι βουλευτίνες Αννα Μισσελ Ασημακοπούλου,  Νίκη Κεραμέως,

και  Άννα Καραμανλή, οι πολιτευτές Ζωή Ράπτη και Νίκος Κωστόπουλος καθώς και διακεκριμένοι συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρ. υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρ. υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Βασίλης Σπανάκης.

Κεραμεως-Σαρκουλας

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Τσιαμπάς, Διονύσης Λέκκας, Γιάννης Σιδέρης,Γιάννης Μπαλτόπουλος οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Σάρκουλας, Σπύρος Παπασπύρος, Γιάννης Παύλου, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΑΠ κ. Θανάσης Δημακόπουλος, ο πρόεδρος Συλλόγου Κρητών κ. Μάκης Κρασσανάκης, ο υπεύθυνος τμήματος παιδείας της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» κ. Γιώργος Μαργαρίτης, κ.α.

Τραπεζι 1

Τραπεζι