Τα εργαστήρια τέχνης άνοιξαν τις πύλες του για το κοινό στην ετήσια έκθεση ενηλίκων

Εικόνα1

Έχει αποδειχθεί ότι η ενασχόληση του ανθρώπου με την Τέχνη, η δημιουργία δισδιάστατων και τρισδιάστατων αντικειμένων, αναπτύσσει την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται την ύπαρξή του, ως ένα oν που προεκτείνει και εμπλουτίζει με θετικό τρόπο την υπάρχουσα πραγματικότητα.

3
Η διαδικασία δημιουργίας τού καλλιτεχνικού αντικειμένου , αναπτύσσει την νόηση και ενεργοποιεί τις αισθήσεις του, διευρύνοντας έτσι την συνειδητότητα, όσον αφορά όχι μόνο την προσωπική, αλλά και την κοινωνική του υπόσταση.

6
Η πράξη της δημιουργίας, είναι ο βασικός πυλώνας μόρφωσης και καλλιέργειας.
Η καλλιτεχνική δημιουργία είναι η απαραίτητη πράξη, πού διαμορφώνει και διευρύνει την ικανότητα του ατόμου να σκέφτεται ελεύθερα και να δρα με ευρηματικότητα και ισορροπία δημιουργώντας τον πολιτισμό πού επιθυμεί.

5

Την έκθεση επιμελήθηκαν οι καθηγητές των Εργαστηρίων Τέχνης του διδακτικού έτους 2016-2017:

Γιούρι Γιαννακόπουλος
Βασίλης Διαμαντής
Μαρία Δουζενάκη
Ελένη Ζούνη
Κωνσταντίνα Καραγιάννη
Στέλιος Λυκοτραφίτης
Αμαλία Παπαϊωάννου
Ανδρέας Σμαραγδής
Στέλιος Σάρρος
Αριστέα Ταλαγάνη

 

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης ενηλίκων των Εργαστηρίων Τέχνης  Πέμπτη 15 Ιουνίου , στις 21.00, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ. Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) .

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00-20.30
Σάββατο & Κυριακή 17.00-20.30

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter