Επιτέλους αποψιλώθηκε η τρισάθλια παιδική χαρά στην Νότου

Νοτου copy

Επιτέλους έπρεπε να χυθεί αρκετό μελάνι για να γίνει το αυτονόητο, και να φύγει από αυτόν τον χώρο η τρισάθλια, επικίνδυνη παιδική χαρά, που μόνο παιδική χαρά δεν μπόρεσες να την πεις .Θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμβάλαμε στο ελάχιστο κι εμείς από την πλευράς μας, έχοντας ανάδειξει πολλάκις την τραγική της κατάσταση.

Τελικά αφού δεν μπορούσαν να την φτιάξουν … την ξήλωσαν!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 26-6-17 αποξηλώθηκαν τα παιχνίδια από τον υπαίθριο χώρο του Αθλητικού κέντρου της οδού Νότου για λόγους επικινδυνότητας.
Ο συγκεκριμένος χώρος όπου είχαν τοποθετηθεί τα παιχνίδια τα έτη 2006-7 δεν είναι χώρος νόμιμης θεσμοθετημένης Παιδικής Χαράς και επιπλέον παρουσιάζει πρόβλημα εγγραφής του στο Εθνικό Κτηματολόγιο, γεγονός που δεν επιτρέπει λήψη πιστοποίησης λειτουργίας ως νόμιμου χώρου Παιδικής Χαράς όπως έχει ήδη συμβεί για τις περισσότερες Παιδικές Χαρές του Δήμου μας.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει προβεί σε σειρά ενεργειών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας διόρθωσης  του προβλήματος κάτι ιδιαίτερα χρονοβόρο και για τον λόγο αυτό απομακρύναμε σήμερα τα παλιά παιχνίδια.
Στη θέση αυτή θα δημιουργηθεί χώρος παιχνιδιού, όμως θα είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να πιστοποιήσουμε νόμιμη Παιδική Χαρά μόνο όταν τελεσφορήσουν οι ενέργειές μας οριστικής επίλυσης του ιδιοκτησιακού χαρακτήρα του χώρου.
—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter