Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της …

zorbas-kerameos-4 arist.

Γράφει η Λένα Μαρκή

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της …

Μια ομάδα ανθρώπων με εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογικές πεποιθήσεις, οι οποίοι έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα για το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα αποτελούν μια δεμένη παρέα και εκτός των δημοτικών υποχρεώσεων και ασχολιών τους.

Είναι άνθρωποι που δεν ντρέπονται, ούτε φοβούνται να υποστηρίξουν τα πολιτικά τους πιστεύω και θεωρώ ότι αυτό τους κάνει πιο δυνατούς και ενωτικούς.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Ζορμπά, η οποία δεν χρειάζεται να ενδύεται τον μανδύα της «ανεξαρτησίας», αλλά είναι πραγματικά ανεξάρτητη, αφού ο καθένας διατηρεί τα πιστεύω του φανερά και παράλληλα λειτουργεί ως ομάδα προσφέροντας τον καλύτερό του εαυτό για ετούτη την πόλη.

Η φωτογραφία είναι από το αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό πάρτι της παράταξης όπου παρευρέθηκαν σημαντικά ονόματα της πολιτικής σκηνής. Ήδη στη φωτογραφία φαίνεται η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως. Οι δε υπόλοιποι είναι οι πρώην αντιδήμαρχοι κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου και κ. Νίκος Κωβαίος,  ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο Αλ. Κοντόπουλος κ. Γεώργιος Καζάκος και το μέλος της παράταξης κ. Σοφία Ιωαννίδου. Και οι τέσσερις, παρά του ότι είναι διαφορετικού πολιτικού προσανατολισμού από αυτόν που στήριξε και στηρίζει τον κ. Ζορμπά, χαίρουν της αμέριστης εμπιστοσύνης και εκτίμησής του.

Γι’ αυτό λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Δεν έχει αξία το φαίνεσθαι και το δηλώνειν, αλλά το είναι!

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter