Βασίλης Ζορμπάς : Βίλα ΙΟΛΑ Ένα “DEAL” που θα αποφέρει τεράστια οικονομική ζημιά για τον Δήμο

Εικόνα1

Την Τετάρτη 12/07/2014 έχει Δ.Σ με θέμα την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αγορά της βίλας Ιόλα . Η παράταξη μας θα τοποθετηθεί με επιχειρήματα από επιστήμονες, που γνωρίζουν και έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις περί αγοράς , αξίας ακινήτων, στην κατάλληλη ώρα. Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο .

Πάντως, η αγορά της βίλας Ιόλα σήμερα, είναι εναντίον του μέλλοντος του Δήμου μας και θα το αναδείξουμε. Κρατήστε μόνο αυτό επί της ουσίας, η πρόταση – συμφωνία των Σταθόπουλου- Βλάχου – Κονταξή είναι χαριστική για τον επιχειρηματία.

Έχετε αναρωτηθεί την σημερινή πραγματική αξίας για τον ιδιοκτήτη της βίλας ΙΟΛΑ ? 1. Δεσμευμένο από το υπουργείο πολιτισμού . 2. Δεσμευμένο πολεοδομικά από το Δήμο μόνο για χώρο πολιτισμού . 3 . Με 35000 χιλιάδες ευρώ ΕΝΦΙΑ κάθε χρόνο ως βάρος . 4 . Με εμπορικές τιμές στην αγορά στο 1/2 και με τέτοια βάρη στο1/3 και πιθανόν και πιο κάτω .

Εάν λοιπόν κάποιος από σας εκτός των Σταθόπουλου- Βλάχου – Κονταξή θα δίνατε υπερτριπλασια αξία για ένα ακίνητο πού η αγορά του στο τέλος θα ρημάξει το Δήμο οικονομικά . Βέβαια ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι φιλάνθρωπος και να σκεφτεί και τουςφτωχούς και άπορους της πόλης μας , να γίνει χορηγός του κοινωνικού μαγειριου – παντοπωλείου και το ενάμιση εκατομμύριο και πλέον να μοιράσει για φιλανθρωπία . Ελπίζω ότι θα συμβουλευτεί τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας .

 

Βασίλης Ζορμπάς

π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter