Βασίλης Ζορμπάς: «ΕΜΠΑΖΕ ΝΕΡΑ» ως ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Είχα προειδοποιήσει το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, να ακυρώσει τον διαγωνισμό για τα γηπεδάκια 5Χ5 των δημοτικών σχολείων 7ου & 9ου. Του ζήτησα την ακύρωση και την επανάληψή του καθ’ ότι ήταν ολοφάνερο, ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός «Έμπαζε νερά» ως ο Τιτανικός. Με δικαίωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας και μάλιστα με παταγώδη τρόπο!!!

Ο Δήμαρχός μας συνεχώς βλέπει την αντιπολίτευση ως εχθρό και περισσότερο εμένα προσωπικά. Θέλω να τον διαβεβαιώσω, ότι δεν είμαι εχθρός του, ούτε εχθρός της πόλης μας. Θέλω μαζί με τους συνεργάτες μου να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας. Δυστυχώς δεν θέλει αυτή τη βοήθεια!!! Προχωράει μόνος του έχοντας από δίπλα τον κύριο Βλάχο και τον κύριο Κονταξή.

Θα συνεχίσουμε να τείνουμε χέρι βοηθείας στη Διοίκηση του Δήμου, ανεξάρτητα εάν την αποδέχεται ή όχι. Όμως οφείλουμε εκ του ρόλου μας να ελέγχουμε τη Διοίκηση και σε κάθε παρεκτροπή (τον τελευταίο καιρό πολλές παρεκτροπές) της από τη νομιμότητα να καταφεύγουμε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της πολιτείας.

Θεωρώ, ότι μέχρι σήμερα το ρόλο μας ως αντιπολίτευση τον έχουμε εκπληρώσει σωστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Εξάλλου σε 20 μήνες στις δημοτικές εκλογές θα κριθούμε από εσάς.

 –

Βασίλης Ζορμπάς

Πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιατρός Πνευμονολόγος

Διευθυντής ΠΕΔΥ

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter