Ο δήμαρχος αδιαφορεί για τα προβλήματα

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, είχαμε ζητήσει από το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να διοργανώσει ευρεία σύσκεψη (με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, φορείς και ενδιαφερόμενους πολίτες) για το πολύ σοβαρό ζήτημα που προκύπτει στην πλατεία της Αγίου Ιωάννου κάθε βράδυ, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 28ης Σεπτεμβρίου 2017, έθεσα και πάλι το ζήτημα το δήμαρχο. Απάντησή του ήταν η παραπομπή του θέματος στις καλένδες. Ισχυρίσθηκε δε, ότι θα το φέρει «όταν θα έχει και πρόταση». Από την απάντησή του αυτή, προκύπτει:

α. Ότι ο δήμαρχος ψευδόταν πέρυσι όταν στη διάρκεια των επικοινωνιακών «περιοδειών» του, είχε δεσμευτεί ότι «τον Δεκέμβριο του 2016, θα δημοπρατηθεί η ανάπλαση της πλατείας προς την κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος».

β. Ότι ο δήμαρχος, παρ΄ότι η κατάσταση αυτή είναι γνωστή σ΄αυτόν από πολύ καιρό, δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το πρόβλημα.

γ. Ότι ο δήμαρχος δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα, προφανέστατα λόγω των διάφορων δεσμεύσεών του.

Είναι σαφές, ότι ο δήμαρχος ούτε θέλει ούτε μπορεί να ασχοληθεί με σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας των κατοίκων. Επίσης, ότι αρνείται πεισματικά να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Εξαντλείται σε επικοινωνιακές «περιοδείες», στις οποίες καταγράφει (αν καταγράφει) τα προβλήματα που του αναφέρουν οι ένας-δυο πολίτες που παρευρίσκονται και αναχωρεί «κατενθουσιασμένος» για να εκδώσει μια ανακοίνωση για την «τεράστια επιτυχία» της περιοδείας. Το γεγονός ότι κάθε χρόνο αναφέρονται τα ίδια προβλήματα, αφού δεν ασχολείται για να τα επιλύσει, τον αφήνει  αδιάφορο.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής    

…….

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter