Μια ακόμα επιτυχημένη γιορτή «γουρνοπούλας» από τους Μεσσήνιους Αγίας Παρασκευής

Οι Μεσσήνιοι της Αγίας Παρασκευής γιόρτασαν και φέτος τη γιορτή της “γουρνοπούλας” με σύμμαχο τον καλό καιρό, με ζωντανή μουσική και καλό κρασί.

Στο πολιτιστικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης» ο  Σύλλογος Μεσσηνίων «Ο Αριστομένης» κατάφερε την Κυριακή, 8/10/2017, να συγκεντρώσει Μεσσήνιους και φίλους και να διοργανώσει μια πολύ επιτυχημένη γιορτή, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης φιλικών δεσμών. Σήμα κατατεθέν η ψητή γουρνοπούλα που έγινε ανάρπαστη και το καλό κρασί που έρεε άφθονο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μπαλτόπουλος υποδέχτηκε και κάλεσε στο τραπέζι του τον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ., κ. Νίκο Κωστόπουλο και τον πολιτευτή της Ν.Δ. στη Μεσσηνία, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παραβρέθηκαν επίσης μέλη της δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς που συνομίλησε με πολλούς παρευρισκόμενους και αντάλλαξε θερμές χειραψίες, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ελισάβετ Πετσατώδη, Γιάννης Μπαλτόπουλος, Γιάννης Μυλωνάκης, Γιάννης Λογοθέτης και Κώστας Κρητικίδης, καθώς και μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλογικοτήτων της Αγίας Παρασκευής.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter