Νέα Στελέχη στην παράταξη “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

 

Η Δημοτική Παράταξη του πρώην δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ανακοινώνει την ένταξη νέων στελεχών στην ομάδα της. «Νέα αξιόλογα πρόσωπα συμμετέχουν στον αγώνα της παράταξής μας, για ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μας», δηλώνει ο κ. Ζορμπάς και παρουσιάζει τη Μαρία-Χριστίνα Γραικούση και την Ειρήνη Μπουρλιάκου.

 

Μαρία-Χριστίνα Γραικούση: Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά και κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή. Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης Μεταπτυχιακού τίτλου στο Τμήμα Επιστήμες της Αγωγής του Ε.Α.Π. Μιλά Αγγλικά κι εργάζεται ως καθηγήτρια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι έγγαμη ,μητέρα δυο παιδιών. Εργάστηκε σε σχολεία Β΄βάθμιας εκπαίδευσης ,σε φροντιστήρια και στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας. Είναι επίσης ενεργό μέλος στο Σύλλογο Επτανησίων Αγ. Παρασκευής.

 

 

Ειρήνη Μπουρλιάσκου: Γεννήθηκε το 1988 στην Αγία Παρασκευή, όπου και κατοικεί. Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας) και έχει εξειδικευθεί στην Εγκληματική Ψυχολογία και στις Μαθησιακές Δυσκολίες.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και χειρισμό Η/Υ.

Εργάζεται από το 2007 σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση.

Το 2007, ήταν υποψήφια στις φοιτητικές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter