Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μετεγκατάσταση της ΕΛΤΑ Courier στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Μετεγκατάσταση της ΕΛΤΑ Courier στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Μακέτα του κτηρίου των νέων γραφείων της ΕΛΤΑ Courier στην Αγία Παρασκευή

Σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Αντώνη Φειδοπιάστη και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Δημήτρη Αποστολάκο,  η μεγάλη εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier  πρόκειται να μετεγκατασταθεί από το Νέο Κόσμο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Την πρόθεσή τους έκαναν γνωστή κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο της πόλης την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Φειδοπιάστης στην ιστοσελίδα ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ είχε δηλώσει: «Πάμε σε ένα μεγαλύτερο κτήριο, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, που έχει σχεδόν διπλάσια έκταση από το υφιστάμενο, καθώς θα πρέπει να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές ανάγκες μας. Εκεί θα είναι πλέον το νέο “στρατηγείο” της επιχείρησης, μαζί με τις νέες διευθύνσεις που θα έχουμε».

Το νέο κτήριο των ΕΛΤΑ Courier, που θα φιλοξενήσει τους 140 εργαζόμενους της εταιρείας, βρίσκεται επί της Λεωφ. Μεσογείων, αρ. 395. Ο σχεδιασμός των χώρων του κτηρίου έγινε με βάση την άμεση προοπτική ο αριθμός των εργαζομένων να αυξηθεί στους 178 την επόμενη χρονιά, ενώ οι εργασίες διαμόρφωσής τους ξεκινούν την προσεχή εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν στις αρχές του 2018.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter