Ο Αντρέας Γκιζιώτης ζητά την αναβολή του Δ.Σ. λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στο Δήμο

Εν όψει της αυριανής απεργίας των εργαζομένων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Αντρέας Γκιζιώτης ζητά την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο, 9-11-2017, συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η 24ωρη απεργία του ΣΕΔΑΠ, όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, αφορά την απόλυση εργαζομένης και την μη καταβολή δεδουλευμένων σε 8 εργαζόμενες στον ΠΑΟΔΑΠ και καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 13:00μμ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Παράλληλα ο ΣΕΔΑΠ καλεί να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στους Δήμους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Στα δίκαια αυτά αιτήματα του Συλλόγου ο κ. Γκιζιώτης ζητά από  το Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους να σταθούν αρωγοί και αναφέρει:

Συνάδελφοι του Δημοτικού Συμβουλίου, πιστεύω πως η θέση μας είναι στο πλευρό των εργαζόμενων στα δίκαια αιτήματά τους για ακύρωση της απόλυσης στον ΠΑΙΣΔΑΠ όπως και της καταβολής των δεδουλευμένων στις καθαρίστριες του ΠΑΟΠΑΠ και της ακώλυτης καταβολής του μισθού τους. Θεωρώ πως το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να αναβληθεί, να δημοσιοποιηθεί ο λόγος αναβολής και όσοι συνάδελφοι μπορούν, να παραβρεθούν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο στις 13 μ.μ. Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος οφείλει να απαιτήσει από το Υπουργείο τη λύση των προβλημάτων.

Αναμένεται η απόφαση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι της συνεδρίασης.

Είναι γνωστό στους πάντες ότι ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος δηλώνει συνεχώς πως στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και τώρα είναι η ευκαιρία να το δείξει εμπράκτως και να αποδείξει ότι ισχύουν ακόμη όσα δήλωνε ως αντιπολίτευση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter