ΤΩΡΑ: Πραγματοποιείται η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Τσακού

 

Κανονικά ξεκίνησε η προγραμματισμένη για σήμερα εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου δημοτικού σχολείου.

Η συνέλευση ξεκίνησε με μικρή παρουσία κατοίκων και την παρουσία του Δημάρχου, των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κυρίων Βασίλη Ζορμπά και Ανδρέα Γκιζιώτη οι οποίοι είναι μέλη του συλλόγου και του συμβούλου Κώστα Τσιαμπά.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος κ. Βασίλης Σαββίδης και τον απολογισμό για το σύλλογο έκανε η γραμματέας κ. Ιωάννα Κουτσουρά.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί προβλέπει υποβολή υποψηφιοτήτων , οι οποίες όπως μαθαίνουμε μέχρι στιγμής έχουν φτάσει τις 15, κατόπιν θα γίνει έκδοση ψηφοδελτίων και στη συνέχεια ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αργά το βράδυ θα έχουμε τα αποτελέσματα. Αναμένεται μεγάλη μάχη αν κρίνουμε από τα ονόματα των υποψηφίων που έγιναν ήδη γνωστά. Για την  “καρέκλα” του Τσακού ενδιαφέρονται διακαώς πολλοί, γιατί αποτελεί ένα σύλλογο σημαντικό με μεγάλο έργο και γεωγραφική σημασία, αφού στην περιοχή του βρίσκονται τα μεγαλύτερα ζητήματα της πόλης (κολυμβητήριο, κοιμητήριο, Ο.Τ. 118, Μπαρμπίκα [προχωράει η κατασκευή μετά από αγώνα όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών],  Μακρή). Αν και όπως μαθαίνουμε πολλοί κάτοικοι αισθάνονται ότι η περιοχή είναι παραμελημένη από τη νυν Δημοτική Αρχή σε σχέση με άλλες συνοικίες του Δήμου.

Επίσης να ενημερώσουμε ότι φέτος οι ψηφοφόροι βάζουν 4 σταυρούς αντί για 3 που ίσχυε στις προηγούμενες εκλογές.

Η ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr θα είναι σε επικοινωνία και θα σας ενημερώνει για ότι νεότερο από τις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου Τσακού.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter