Φώφη Γεννηματά για την Κεντροαριστερά «έβγαλε» η Αγία Παρασκευή – Αποτελέσματα

25

Ξεκάθαρο προβάδισμα και στο Δήμο Αγίας Παρασκευής πήρε η Φώφη Γεννηματά έναντι των υπολοίπων υποψηφίων στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στα δύο εκλογικά τμήματα του Δήμου, στο 1ο δημοτικό σχολείο και στο 3ο Γυμνάσιο, η  κ. Γεννηματά οδήγησε την κούρσα των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αναλυτικά χθες Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, με μεγάλη συμμετοχή στα εκλογικά τμήματα της Αγίας Παρασκευής στο σύνολο ψήφισαν 1946 άτομα.

Από αυτά τα έγκυρα ήταν 1939, τα λευκά 10 και τα άκυρα 7.

 

Κατά σειρά ψήφων έλαβαν:

Φώφη Γεννηματά 569
Σταύρος Θεοδωράκης 408
Γεώργιος Καμίνης 334
Νίκος Ανδρουλάκης 333
Γιάννης Μανιάτης 148
Γιάννης Ραγκούσης 70
Κωνσταντίνος Γάτσιος 50
Απόστολος Πόντας 12
Δημήτριος Τζιώτης 5

 

Όπως ήδη είναι γνωστό από το πρωί στο β΄γύρο της εκλογικής διαδικασίας θα οδηγηθούν η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης  την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Τα επιτελεία των δύο υποψηφίων προετοιμάζουν από σήμερα κιόλας τις επόμενες κινήσεις τους.

Από το επιτελείο της Φ.Γεννηματά τόνιζαν ότι η χθεσινή διαδικασία ήταν η απόλυτη δικαίωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι οι πολίτες αναγνώρισαν τις ειλικρινείς προσπάθειες της για την ενοποίηση του χώρου και την αναγέννηση της παράταξης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter