Τα Εργαστήρια Τέχνης έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο στους πληγέντες της Μάνδρας

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου μας παρότι έχουν απαξιωθεί τα τελευταία 3 χρόνια από την τωρινή Διοίκηση και με τη σχέση εργασία τους έδειξαν πόσο κοντά είναι στην κοινωνία από μόνοι τους και σκέφτηκαν την μεγάλη ανάγκη των συνανθρώπων μας. Ακολουθεί ανακοίνωση των Εργαστηρίων Τέχνης.

Τα Εργαστήρια Τέχνης Αγίας Παρασκευής δεν προάγουν μόνο τον Πολιτισμό, αλλά και την υπέρτατη αξία Ανθρωπιάς.
Για αυτό το λόγο δηλώνουν αλληλεγγύη στους κατοίκους της Μάνδρας και σας καλούν να πλαισιώσετε την προσπάθεια συγκέντρωσης άμεσης χρησιμότητας αγαθών, όπως μας υπέδειξαν από το τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας:

Γαλότσες Ενηλίκων – Μπουφάν – Αδιάβροχα
Ξηρά τροφή
Σεντόνια – Μαξιλάρια – Κουβέρτες
Πετσέτες
Είδη υγιεινής – Μωρομάντηλα
Παιδικά ρούχα – Παιχνίδια – Βιβλία – Σχολικά είδη (ζωγραφική, τετράδια κτλ)
Γάλα εβαπορέ – Βρεφικό γάλα – Παιδικές κρέμες


Ήδη ο Δήμος μας σήμερα έκανε την πρώτη αποστολή, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας κλινοσκεπάσματα και είδη πρώτης ανάγκης και θα μεσολαβήσουν και άλλες.
Η συγκέντρωση των αγαθών της πρώτης φάσης θα γίνει στην Γραμματεία των Εργαστηρίων μας έως την Παρασκευή 24/11/2017 ούτως ώστε να παραδοθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Δήμο Μάνδρας, Τμήμα Πρόνοιας.
Επειδή οι ανάγκες είναι τεράστιες, όπως μας πληροφόρησαν, θα μεσολαβήσουν και άλλες αποστολές ανάλογα με τις ανάγκες που θα υποδείξει το υπεύθυνο τμήμα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Τα Εργαστήρια Τέχνης