Η «Αποκάλυψη» … του Ιωάννη (VD)

Γράφει η Λένα Μαρκή

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 στην περιοχή Πευκάκια Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Σταθόπουλου η πρώτη Συνέλευση Γειτονιάς.

Προς το τέλος της συνέλευσης ακούστηκαν δια στόματος Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου πολλά αποκαλυπτικά σχετικά με το αθλητικό κέντρο και τα ταμειακά διαθέσιμα.

Από τα τότε λεγόμενα του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου κρατήσαμε μια κουβέντα ακόμη. Μιλώντας για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου από την Περιφέρεια, είπε επ’ ακριβώς:

Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: «… θέλει η Περιφέρεια να φτιάξει ένα έργο και για ΑΜΕΑ (σ.σ. στο αθλητικό κέντρο) το λέω ευθέως, δεν είναι ούτε για το Σταθόπουλο όπως είναι το Δημαρχείο, το Δημαρχείο είναι για το Σταθόπουλο, το αθλητικό κέντρο δεν είναι για το Σταθόπουλο …»

Τι εννοούσε όμως τότε ο κ. Δήμαρχος, που στηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές και στηρίζει πλήρως την κυβερνητική πολιτική, μιλώντας για το Δημαρχείο;

Κρατήστε αυτή την κουβέντα για λίγο και σύντομα θα δείτε και τα …. πυροτεχνήματα.

 –

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter