“εγκρίνουμε 21 εκατ. € για φαραωνικό δημαρχείο στην υποβαθμισμένη και λαϊκή Αγία Παρασκευή” Τάδε έφη Θ. Τζήμερος

Για τα συμβάντα στο Περιφερειακό συμβούλιο μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, κάνοντας παρέμβαση στην σημερινή (23-11-17) εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Πέρα από όσα ανέφερε για το περιφερειακό συμβούλιο, τραγικά είναι όσα δήλωσε για το Δήμο Αγίας Παρασκευής και τα επίθετα με τα οποία τον χαρακτήρισε. Τραγικά μεν, αλήθεια δε.

«… αυτά τα έργα δεν φαίνονται (σ.σ. αντιπλημμυρικά), στο βουνό προστατεύεις τον οικισμό, φτιάχνεις πλέγματα, φτιάχνεις κορμούς, κάνεις αναδασώσεις, αυτά όμως δεν φαίνονται, δεν εγκρίνουμε κονδύλια για αυτό. Ενώ εγκρίνουμε 21 εκατ. € σε εποχές κρίσης και φτώχειας όλου του πληθυσμού για να γίνει ένα φαραωνικό δημαρχείο στην υποβαθμισμένη και λαϊκή Αγία Παρασκευή επειδή ο Δήμαρχος είναι δικός μας (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) …».

Ακούστε τον κ. Τζήμερο ΕΔΩ από το 36:50.

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ και ΛΑΪΚΗ Αγία Παρασκευή!!!

Αυτή είναι η εικόνα που καταφέραμε να βγάλουμε προς τα έξω, δυστυχώς, συν το ότι ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος είναι με το ΣΥΡΙΖΑ. Σπουδαία κατορθώματα και τα δύο.

Επίσης έγινε πλέον ολοφάνερο ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο αντιλήφθηκαν το άτοπο και το άκαιρο της χρηματοδότησης ενός «φαραωνικού δημαρχείου» σε μια δύσκολη εποχή όπου 21 πολίτες χάνουν τη ζωή τους λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Την ίδια άποψη με τον κ. Τζήμερο έχουν και πολλοί άλλοι σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι που επικοινωνήσαμε μαζί τους πολύ πριν δημοσιεύσουμε το θέμα στο aparaskevi-images.gr, όπως ο κ. Παύλος Καμάρας, πρώην Δήμαρχος Πεύκης και νυν πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής,  που μας έστειλε τις εισηγήσεις για την ψήφιση του Προϋπολογισμού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε μαζί του, και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, αλλά και 4 ακόμη πρώην Δημάρχους και νυν περιφερειακούς συμβούλους που  μας εξέφρασαν την άποψη ότι είναι κάθετα αντίθετοι με την χρηματοδότηση του Δημαρχείου στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα. Γνωρίζαμε πολύ πριν γίνουν θέμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα λέγαμε. να που βγήκαμε αληθινοί και το θέμα να είστε σίγουροι ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχουμε να μάθουμε και να ακούσουμε πολλά.

Αν και δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις για την αξιοπιστία μας …

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter