Αποχώρηση του Ιωάννη Κομιώτη από τη δημοτική παρατάξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

Μετά από 3,5 χρόνια  ανιδιοτελούς προσφοράς στην Δημοτική Παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας – και παρά τις  προσπάθειες μου για τον  εκσυγχρονισμό  και την βελτίωση της – εισέπραξα απεριόριστα συναισθήματα  απόρριψης , απομόνωσης και στενοχώριας.  Δεν το ανέχομαι πλέον…  Δεν μου το επιτρέπουν οι αρχές  που έβαλαν βαθιά μέσα στην ψυχή μου ο εκλιπών  πατέρας μου, η οικογένεια μου  και τα πεπραγμένα μου ως Αξιωματικός του  Πολεμικού Ναυτικού.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν αρέσκομαι σε  τοπικά πολιτικά παιχνίδια με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση και νομή μεριδίου της εξουσίας. Πρώτη προτεραιότητα μας θα έπρεπε να είναι η Καθημερινότητα των Δημοτών και όχι ο άκρατος / άμετρος  αντιπολιτευτικός λόγος και ο  «τσακωμός»  για  την πατρότητα των δημοτικών έργων.

Αρνούμαι να συνεργαστώ με όσους διακρίνονται μόνον από ακόρεστη δίψα για εξουσία και αξιώματα και υπονόμευσαν και  υποβάθμιζαν συστηματικά μέχρι τώρα τις τοποθετήσεις μου.

Αρνούμαι τέλος να γίνω αχυράνθρωπος, ομοίωμα ανθρώπου, υποχείριο κάποιου στην τοπική δημοτική μας  σκηνή που θα εμφανίζεται ότι πρωταγωνιστεί σε ενέργειες, αλλά ουσιαστικά εκτελεί εντολές άλλων.!  Τέτοιους δόξα τω Θεώ, …έχετε πολλούς δίπλα σας…  Και γι αυτό …γεια σας.!

Ιωάννης   Σ.  Κομιώτης,

Πρώην μέλος και οργανωτικός γραμματέας της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter