Σύλλογος «ΤΣΑΚΟΥ» θέμα πολιτικής βούλησης του Δημάρχου και του Δ.Σ πλέον η αγορά του Ο.Τ 118

Πρός τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο

 

    Μετά την συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο και την ενημέρωση που μας έγινε για το Ο.Τ. 118 από τον ίδιο , την κα Παλαμάρη καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, έγινε κατανοητό ότι πρέπει να προχωρήσει το θέμα

με άρση της απαλλοτροίωσης και επαναεπιβολή απαλλοτροίωσης , καθώς και αναμόρφωση του προυπολογισμού του Δήμου με το ποσό που απαιτείται (το θετικό είναι οτι πλέον η αντικειμενική αξία του Ο.Τ.118 έχει πέσει πλέον στο Εκτιμώμενο ποσό του 1.050.000 ευρώ περίπου, εκ των οποίων τα 750.000 έχουν ήδη καταβληθεί).

  Έγινε , επίσης, κατανοητό ότι είναι πλέον θέμα μόνο πολιτικής βούλησης του Δημοτικού Συμβουλίου να προχωρήσει την διαδικασία.

          Ως εκ τούτου απεθυνόμαστε και καλούμε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει άμεσα  το θέμα  αυτό , που χρονίζει 10ετίες και που δεν υπάρχει άλλο  χρονικό περιθώριο,προκειμένου να περιέλθει στην δικαιδοσία του Δήμου,προς όφελος των κατοίκων .

  Ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα έχουμε αίσιο και οριστικό τέλος !

    Το Δ.Σ.  Του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter