6 χρόνια aparaskevi-images.gr και κατακτήσαμε την κορυφή της τοπικής ενημέρωσης!

Σε μια εποχή που η ποιότητα της ενημέρωσης υποχωρεί και στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα ψεύτικες ειδήσεις, το aparaskeviimages.gr κατόρθωσε με συνέπεια, εγκυρότητα και προσήλωση στην έρευνα να «χτίσει» την αξιοπιστία του.

Έχει ευρεία θεματολογία, ποιότητα στην ενημέρωση, είναι γρήγορο στην κάλυψη γεγονότων που τρέχουν και ενημερώνει χωρίς να καταφεύγει στην κιτρινίλα.

Γεννήθηκε πριν 6 χρόνια μέσα στην εποχή της κρίσης και άντεξε σε όλα τα «χτυπήματα». Επί έξι χρόνια καταγράφει με νηφαλιότητα και μαχητικότητα τα γεγονότα μέσα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Τα χρόνια αυτά έζησε όλες τις αλλαγές στο διαδίκτυο και εξακολουθεί να υπάρχει και να προσαρμόζεται με ευελιξία.

Πίσω από το «images», όπως είναι ευρέως γνωστό στην τοπική κοινωνία, υπάρχουν άνθρωποι με αρχές, αξίες και στόχους, που ακολουθούν τη δεοντολογία. Η δημιουργική ομάδα του «images» κατάφερε να το φέρει τοπικά πρώτο σε αναγνωσιμότητα και αναγνωρισιμότητα.

Η προσπάθεια έφερε την επιτυχία και έτσι, σύμφωνα με τα έγκυρα στοιχεία μετρήσεων του www.alexa.com, κατακτήσαμε την κορυφή της τοπικής ενημέρωσης! Βρεθήκαμε πρώτοι ανάμεσα στα τοπικά και υπερτοπικά sites και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι …

Οι πίνακες που ακολουθούν λένε την αλήθεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με τη συνεργασία τους. Ευχαριστούμε ολόθερμα τους αναγνώστες μας που μας οδήγησαν στην πρώτη θέση, που μας έστειλαν μηνύματα με τους προβληματισμούς και τα παράπονά τους. Αυτά τα μηνύματα εμείς τα κάναμε «εικόνες» και τα παρουσιάσαμε μέσα από το «images».

Δεν θα σταματήσουμε όμως εδώ. Θα βάλουμε πιο ψηλούς στόχους και θα συνεχίσουμε μαχητικά, με ήθος και συνέπεια.

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά σας και σας θέλουμε δίπλα μας.

Η δημιουργική ομάδα του

aparaskevi-images.gr

1.aparaskevi-images.gr

2. agiaparaskevi.gr

3.agiaparaskevi-guide.gr

4.myxolargos.gr

5.amarysia.gr

6.myxalandri.gr

7.enypografa.gr

8.osxoliastis.gr

9.myagiaparaskevi.gr

.