Κλειστό το Da Vinci! Για λίγο ή …

Κλειστές οι πόρτες του καταστήματος Da Vinci  για λόγους συντήρησης όπως αναγράφεται στην κύρια είσοδό του. Έτσι είναι;

Γνωρίζαμε ήδη από εχθές ότι για οικονομικούς λόγους η επιχείρηση έκλεισε για πάντα. Τα έξοδα ενός τέτοιου εγχειρήματος εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι τεράστια, παρά την όποια επιτυχία παρουσίασε τα προηγούμενα έτη και την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που απέκτησε (για παράδειγμα η πραγματοποίηση ημερίδας εκεί με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου). Στο τέλος δεν άντεξε.

Μην ξεχνάμε και τον αδυσώπητο πόλεμο που δέχτηκε επί σειρά ετών από μέλη των Διοικήσεων του Δήμου και της Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα από την πλευρά του νυν Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου (διαβάστε ΕΔΩ), καθώς και από οργανωμένους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Είναι γνωστό ότι οι δικαστικοί αγώνες αποτελούν σημαντική οικονομική αιμορραγία.

Όμως κάπου υπάρχει και μια αχτίδα φωτός.

Έπειτα από πολύωρη συνάντηση που είχαμε με έναν εκ των επιχειρηματικών παραγόντων, πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται συνάντηση δύο εκ των τριών ιδιοκτητών και πως θα γίνει προσπάθεια να ξαναστήσουν στα πόδια της την επιχείρηση λίαν συντόμως. Εμφανίστηκε μάλιστα πολύ θετικός και βεβαίως για το νέο ξεκίνημα.  Θα είναι κρίμα ένα κατάστημα του βεληνεκούς του Da Vinci να εξαφανισθεί και οι εργαζόμενοί του να μείνουν στο δρόμο.

Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.