“ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2018”: 4ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας

Το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2018“.

Θέμα του φετινού Διαγωνισμού είναι: “Η ΓΥΝΑΙΚΑ”

Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά των έργων, όρους και οδηγίες συμμετοχής, διαδικασία αποστολής των έργων, καθώς και την Οργανωτική και την Κριτική Επιτροπή δείτε την Προκήρυξη του Διαγωνισμού.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή έργων ορίζεται η Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει στους χώρους του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Κριτήρια για την επιλογή των έργων θα αποτελέσουν η έμπνευση, η τεχνική αρτιότητα, η πρωτοτυπία και η αυθεντικότητα.Για κάθε κατηγορία (σκίτσο, γελοιογραφία, κόμικς) θα απονεμηθούν τρία Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις για το Γυμνάσιο και αντίστοιχα για το Λύκειο. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Έπαινοι Συμμετοχής.

Υπεύθυνος του Διαγωνισμού είναι κ. Ιωάννης Κοσμάςskitsofrenia@acg.edu, τηλ. 210 6009800 εσωτ. 1169.
Έγκριση διοργάνωσης από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter