“Μαζί” ξανά, με σημαντικές ανακοινώσεις έκοψε τη Βασιλόπιτα η παράταξη του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Με την παρουσία γνωστών πολιτικών και πλήθος κόσμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Βασίλης Γιαννακόπουλος τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 στο τοπικό κατάστημα Cafe BAR Νο 12 (πρώην ευοί ευάν). Η προσέλευση ήταν τέτοια που αρκετοί παρέμειναν έξω από το κατάστημα.

Πέρα από τις ευχές ο Βασίλης Γιαννακόπουλος έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας ότι θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για το Δημαρχιακό θώκο με την παράταξη να επιστρέφει στο όνομα με το οποίο έγινε γνωστή και διοίκησε το Δήμο:

οι “Μαζί για την Αγία Παρασκευή” κατεβαίνουν ξανά στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019.

Όπως είπε ο κ. Γιαννακόπουλος δεν υπάρχει ανάγκη για δημιουργία άλλων παρατάξεων, αλλά χρίζει να συστρατευτούν όλοι γύρω από τις ήδη υπάρχουσες. Θα πρέπει άτομα αξιόλογα να δραστηριοποιηθούν εκ των έσω και να προχωρήσουν όλοι “Μαζί”. Το μέλλον θα δείξει αν θα εκτεθούν στις εκλογές αυτόνομα ή με συμμαχίες. Εξάλλου τόνισε υπάρχει ανάγκη για συνεργασίες στο Δήμο και είναι θετικό ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων συμμετείχαν ο ένας στην κοπή της βασιλόπιτας του άλλου.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.

Την εκδήλωση τίμησαν οι πρώην υπουργοί Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας, ο πρώην Δήμαρχος και πρόεδρος των 21ota Γιώργος Κουράσης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μανιάτης, ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγ. Παρασκευής Πέτρος Διακογιάννης, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Τσίκας, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Θανάση Βαλυράκη και τις αντιδημάρχους Γκούμα και Νικάκη, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Κώστας Πατακός.

Από το Δήμο Αγίας Παρασκευής παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Κοντοπούλου, Στέλλα Ψύλλα και Μαρία Ρεμπούτσικα, καθώς και πρόεδροι και πολλά μέλη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης. Επίσης εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ.

Πέραν των ευχών και των χαιρετισμών που ακούστηκαν, σημαντική ήταν και η πρόταση του Δημάρχου κ. Αποστολόπουλου από τον όμορο Δήμο προς τον Δήμαρχο και τους πρώην Δημάρχους της Αγίας Παρασκευής για συνεργασία και ιδίως στην κατασκευή ενός κολυμβητηρίου από κοινού, στα σύνορα των δήμων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter