Η ΚΑΠ έκοψε την πίτα της

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Κοντοπεύκου η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής έκοψε τη βασιλόπιτα με συμμετοχή πολλών παιδιών, αθλητών και φίλων του συλλόγου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Πευκακίων. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΑΠ Γιώργος Οικονόμου αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού και στο τρίπτυχο αθλητισμός, παιδεία -εκπαίδευση, πολιτισμός. Στη συνέχεια επεσήμανε τη σημαντική προσφορά των αθλητικών σωματείων και προσδιόρισε την έννοια του μαζικού αθλητισμού. Επίσης έκανε αναφορά στις βασικές ελλείψεις της πόλης στα θέματα των αθλητικών υποδομών. Στίβος, κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστό προπονητήριο, αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια και το πάρκο ”Σταύρος Κώτσης”.Τέλος αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΠ που συνδράμουν το έργο των συλλόγων καθώς και τα άξια στελέχη των δημοτικών παρατάξεων που υπηρέτησαν τον αθλητισμό ζήτησε την συνεργασία όλων για να λυθούν τα προβλήματα. Όπως τόνισε καθήκον όλων είναι να κάνουμε τον αθλητισμό της πόλης μας πιο ελκυστικό και πιο δημιουργικό για τη νεολαία μας που αποτελεί την ελπίδα και το μέλλον της.

 

Το φλουρί έπεσε στον βουλευτή, πρώην Υπουργό και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Νίκο Δένδια ο οποίος πριν είχε αφιερώσει το κομμάτι της πίτας του στους νέους αθλητές.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των δήμων για τις αθλητικές υποδομές και υποσχέθηκε κλειστό προπονητήριο στα Πευκάκια.

Συμφώνησε δε για τη σημαντική δουλειά που γίνεται στους αθλητικούς συλλόγους. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και των δημοτικών παρατάξεων καθώς και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας , ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Σταθόπουλος, η Ζωή Ράπτη Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος ΝΔ, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Συμμαχία Ευθύνης”, ο Αλέξης Μουστόγιαννης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Μια γενιά μπροστά”, ο αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης, ο Σωτήρης Ησαϊας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής ΝΔ, ο Γιάννης Μυλωνάκης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πρώην πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, Γιώργος Νεκταρίδης εκπρόσωπος της παράταξης ”Αγία Παρασκευή η Πόλη μας”, ο Μανώλης Κωνσταντακόπουλος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών, ο Εκπρόσωπος του προέδρου της ΕΣΚΑ και μέλος του ΔΣ ΕΣΚΑ Δημήτρης Κυριακόπουλος, ο Παναγιώτης Παναγιωτακόπουλος πρόεδρος του συλλόγου Τσακού και ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης, η Εύη Χατζοπούλου-Ματιάτου πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής και ο Γιώργος Καράμπελας Πρόεδρος ΓΣΑΠ. Επίσης τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΠ: Τίμος Κωστόπουλος, Γιάννης Γουργούλης, Χρήστος Καρακατσάνης, Ελισσάβετ Τασσιοπούλου, Γιώργος Γαρδέλης. Ευχές έστειλαν ο Ανδρέας Λοβέρδος πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Νίκη Κεραμέως βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΝΔ, η Άννα Καραμανλή βουλευτής και τομεάρχης αθλητισμού ΝΔ και ο αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών και ο πρώην πρόεδρος ΚΑΠ Δημήτρης Κονταξής.