“ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΑΣΤΕ…” – ένα οξύτατο mail που λάβαμε μόλις προ ολίγου από Τσακιώτη

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου: “Διαψεύδει τοπικό δημοσίευμα ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τσακού Γιώργος Δάρρας” λάβαμε το ακόλουθο e-mail από τον κ. Γιώργο Σιετή, το οποίο εκφράζει προσωπικές του απόψεις. Το aparaskevi-images.gr είναι υποχρεωμένο να το δημοσιεύσει εφόσον είναι ενυπόγραφο και επιφυλάσσεται να δημοσιεύσει τυχών απάντηση του κ. Σαββίδη, εάν αυτός το ζητήσει.

Προς

Images agia Paraskevi

«ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΑΣΤΕ…

«Και αναρωτιόμαστε λοιπόν: τι είδους παιχνίδι “παίζεται” στο Σύλλογο Τσακού;»

όταν ο αντιπρόεδρος ο Γ. Δάρας με την υπογραφή του διαψεύδει δεν χρειάζεται να αναρωτιόσαστε, παρά να ρωτήσετε τον Σαββίδη, τι ρόλο παίζει εκείνος.

Ο Σαββίδης ότι είχε να προσφέρει στον Τσακό το προσέφερε.

Όλοι πλέον γνωρίζουν το έργο του και καλό θα ήταν να αφήσει τις γελοίες δραστηριότητες εκτός Συλλόγου και τις “ομάδες αλληλεγγύης” που είχε ανέκαθεν στην φαντασία του προκειμένου να καρπώνεται προσωπικά το έργο του Συλλόγου.

Αν ο Σαββίδης θέλει ντε και καλά να είναι κάπου πρόεδρος, ας ιδρύσει επίσημα έναν σύλλογο “ομάδα αλληλεγγύης” κι ας παριστάνει εκεί το πρόεδρο… μέχρι να τον πάρουν κι εκεί χαμπάρι.

Ας αφήσει λοιπόν τις γελοιότητες οι οποίες, περισσότερο βλάπτουν τον ίδιον προσωπικά … για να είσαι στον Σύλλογο του Τσακού ακόμα και μέλος δεν χρειάζεται μόνο να έχεις μόνιμη κατοικία χρειάζεται και λίγη τσίπα-αξιοπρέπεια…

Περισσότερο μεταξύ των “παλιών” είναι κλειστό κοινωνικό περιβάλλον ο Τσακός και λίγο-πολύ γνωριζόμαστε… »

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Σιετής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter