Νίκος Τράκας: “Απεργία και στάση εργασίας όλων των εργαζομένων” 26/2

Η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ

«Ο κύριος Γαβρόγλου βιάζεται να περάσει τον Νόμο παρωδία, να υποβαθμίσει τους Παιδικούς σταθμούς και να παίξει με το μέλλον των παιδιών. Η μόνη επιλογή που αφήνει η συγκυβέρνηση στους εργαζόμενους των Δημοτικών παιδικών σταθμών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα είναι αυτή των απεργιακών κινητοποιήσεων. Την Δευτέρα 26/2/2018 με απόφαση της ΚΕΔΕ οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί. Στις περιπτώσεις εκείνες που οι αιρετοί λάβουν απόφαση να μην κλείσουν τους παιδικούς σταθμούς, η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκηρύσσει 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για όλους τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα και ώρα 11:30πμ έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας.

Επίσης η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε να προκηρύξει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις 11:00πμ ως την λήξη του ωραρίου.

Συνάδελφοι, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά και ο κύριος Γαβρόγλου στην ιστορία ως ανύπαρκτος υπουργός που βάζει σε περιπέτειες την κοινωνία και τα παιδιά.

Δεν θα το επιτρέψουμε, θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους.»

/www.epoli.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter