Μια υπέροχη, μελωδική βραδιά με «Τα Ερωτικά του Μάνου και του Μίκη» στην Αγία Παρασκευή

Με την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν και άλλες πολιτιστικές βραδιές μας καλωσόρισαν το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018 οι τέσσερεις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Λογοθέτης, Γιάννης Μυλωνάκης, Ελισάβετ Πετσατώδη και Μαρία Ρεμπούτσικα. Ο λόγος για την μουσική βραδιά «Τα Ερωτικά του Μάνου και του Μίκη» που διοργάνωσαν σε τοπικό κατάστημα και γέμισαν ασφυκτικά το χώρο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο ποιητής – δημοσιογράφος Κώστας Καναβούρης.

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς ξεκίνησε η Μαρία Ρεμπούτσικα ερμηνεύοντας με την υπέροχη φωνή της τραγούδια των δύο συνθετών, για να ακολουθήσουν οι ξεχωριστές ερμηνείες των Φίλιππα Πλακιά,  Γιώργου Κωνσταντινίδη και Θανάση Σοφρά.

Όπως είπε στο χαιρετισμό του ο κ. Μυλωνάκης, τέσσερεις ανεξάρτητοι που προέρχονται από διαφορετικές παρατάξεις, έχουν βρει ένα κοινό πεδίο συνεννόησης προκειμένου να επικεντρωθούν στα προβλήματα της πόλης. Αυτή είναι η αρχή και δεσμεύτηκαν να κάνουν και άλλα πράγματα στο μέλλον.

Ο κ. Λογοθέτης είπε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση για την αναβάθμιση του πολιτισμού στην πόλη μας, γιατί αν και ξοδεύονται πολλά χρήματα (ζώντας το μέσα από το δημοτικό συμβούλιο) για τον πολιτισμό, αυτός δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Και συμπλήρωσε πως, όπως λέει στον Μεγάλο Ερωτικό ο Μάνος Χατζηδάκις, ο πολιτισμός θα μας βοηθήσει στους δύσκολους καιρούς να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας και να ανακαλύψουμε την ποιητική μας ψυχή.

Η κ. Πετσατώδη είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία όλων και δήλωσε πως η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες. Συμπλήρωσε πως είναι η πρώτη από τις πολλές εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η κ. Ρεμπούτσικα, όπως είπε, μίλησε με τα τραγούδια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν προς την κ. Τάνια Νικολούλια που κάλυψε όλο το οργανωτικό της βραδιάς.

Τιμητική υπήρξε και η παρουσία της γνωστής τραγουδίστριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του aparaskevi-images.gr στην εκδήλωση συναντήσαμε τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Σιδέρη, τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Μπαλτόπουλο, Διονύση Λέκκα και Κώστα Τσιαμπά, τον πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλη Τσαγκάρη, το μέλος του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρο Παπασπύρο, την πρώην Αντιδήμαρχο Ελένη Δάβαρη, το πρώην μέλος του ΠΑΟΔΑΠ Γιάννη Καραγιαννάκη, τον πρόεδρο της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πέτρο Διακογιάννη και πολλούς συμπολίτες μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter