Κάλεσμα στα Δικαστήρια-Παίρνουμε θέσεις μάχης απέναντι στην καταστολή

 

Δύο χρόνια μετά την απόφαση του εφετείου για την μη έκδοση των 5 κάτοικων της Αγίας Παρασκευής και συναγωνιστών στην Ιταλία και ενώ αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο τα οικονομικά σκάνδαλα που υπόκρυπτε η ‘expo 2015’ στο Μιλάνο, οι ιταλικές αρχές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν νέα δίκη στην Ιταλία, με σκοπό την έκδοση, μετά από καταδίκη ερήμην τους, νέου εντάλματος για την έκδοσή τους.

Στο μεταξύ, μετά την απόφαση  του εφετείου, ξεκινά, μετά από μια αναβολή, εκ νέου η δίκη των 5 αγωνιστών στην Ελλάδα, μέσα στο κλίμα της κρατικής καταστολής κατά του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Το ‘Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή’ στάθηκε από την αρχή στο πλευρό των 5 συναγωνιστών και δηλώνει και πάλι την απόλυτη υποστήριξή του στον αγώνα τους για κατάργηση κάθε δίωξης και της κρατικής καταστολής εναντίον τους.

Όλοι στα δικαστήρια ευέλπιδων την Παρασκευή 9/3/2018 στις 09.00.
Οι διώξεις των 5 αγωνιστών αλώστε δεν αφορούν μόνο αυτούς. Αφορούν όλους εμάς που, σε δύσκολους καιρούς, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά για την αξιοπρέπειά μας.

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter