«Αθλητικό κέντρο Πευκακίων», παρουσιάζουμε την πρότασή μας

Η παράταξή μας, καταθέτει δημόσια την πρόταση-προμελέτη της για την αξιοποίηση και χρήση του“Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων”. Η πρότασή μας, με πολύμηνη επιμέλεια της Επιτροπής Εργασίας Υποδομών και Προγραμμάτων Αθλητισμού, στηρίζεται σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές παραδοχές. Η παρουσίαση της πρότασής μας θα γίνει την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Θα αναλυθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και παραδοχές καθώς και οικονομικός προϋπολογισμός. Η πρότασή μας αυτή, θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση για εύλογο χρονικό διάστημα (και με ηλεκτρονικό τρόπο), τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν μετά την πραγματοποίησή της, σε νέα παρουσίαση.


Καλούμε όλους τους πολίτες, όλους τους συλλόγους της πόλης μας και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας, να παρευρίσκονται στην παρουσίαση για να αξιολογήσουν την πρόταση μας, που η σταδιακή υλοποίηση της αποτελεί όραμα μας και προεκλογική μας δέσμευση προς τους πολίτες της πόλης μας, εφόσον μας εμπιστευθούν τη διοίκηση του Δήμου.

.
Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

 —–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter