Μαρία Ρεμπουτσικα: Αναρωτιέται γιατί η Δημοτική δεν έχει πάρει ακόμα το Ι.Χ για τον Σύλλογο Ζωοφίλων

519
Με έκπληξη διαβάσαμε ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας​ κ. Στέλλας Ψύλλα όπου δηλώνει πως το εγχείρημα απόκτησης από τον ΟΔΔΥ ενός ΙΧ για τις ανάγκες του Συλλόγου Ζωοφίλων στέφθηκε με αποτυχία και ότι «χάθηκε» το αυτοκίνητο επειδή δεν έγινε ποτέ η πληρωμή. Η δημοτική σύμβουλος στον απολογισμό της στις 7/3/2017 σημείωνε πως «οι επί ενάμιση χρόνο προσπάθειες για να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές  δυσκολίες  ευοδώθηκαν με το υπ αριθμ. 4309/15/2/2017 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών παραχώρησης κατά κυριότητα αυτοκινήτου».
Η κ. Ψύλλα κάνει λόγο για «εσωτερικό και εξωτερικό» χαρτοπόλεμο ενώ ακολουθούν σχόλια της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Κοντοπούλου πως το θέμα θα επιλυθεί. Επειδή θεωρούμε ότι τα ζητήματα οφείλουν να αναδεικνύονται, να διευκρινίζονται και να αναλύονται σωστά και όχι μέσα από το facebook, ρωτάμε:
1. Για ποιο λόγο δεν έγινε η πληρωμή στον ΟΔΔΥ ώστε να αποκτήσουμε με φθηνό κόστος ένα όχημα που κρίνεται απαραίτητο στους ανθρώπους που θυσιάζουν προσωπικό κόπο & χρόνο για τα αδέσποτα;
2. Κωλυσιέργησαν οι υπηρεσίες ή υπήρξε κάτι;
3. Τελικά χάθηκε ή όχι η δυνατότητα απόκτησης του οχήματος;
Πέρα από τα ερωτήματα που τίθενται, προκύπτει ένα αβίαστο συμπέρασμα. Η έλλειψη συνεννόησης, η αναποτελεσματικότητα και εν τέλει η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής να διεκπεραιώσει απλά καθημερινά ζητήματα πέρα από τη «διαφήμιση» των αυτονόητων στο Facebook.
 –
Ανεξάρτητη δημοτικός σύμβουλος
Μαρία Ρεμπούτσικα